Skúsenosti so štúdiom na Gymnáziu J. Hollého
Ahojte , prosím Vás , nájde sa niekto čo študuje / alebo dieťa študuje na GJH ? Mame do pondelku čas sa rozhodnúť a rada by som osobne skúsenosti. Aký sú tam pedagógovia, celková klima pre deti , sú deti v strese z učenia , akou formou sa učia , či ucitel v škole naučí , alebo musia sa doma veľa sami pripravovať ? Ďakujem
Ja som na toto gymnázium chodila dávno, ale nemyslím že sa veľa zmenilo, lebo vždy bolo v Trnave topka a toto si stále drží. Veľa pedagógov je tam stále tých istých čo učili aj mňa. Oni s úrovňou dole ísť nechcú, čo je super a preto skrátka vyžadujú. Určite nestačí len byť na hodine, treba sa veľa, veľa pripravovať doma. To nie je už základná škola. Forma učenia - no klasická stredoškoláka až vysokoškolská by som povedala. Veľký rozdiel medzi gymplom a vysokou školou som v učení nevidela, čo bolo super, lebo na vysokej som potom nemala žiadny problém, vedela som sa učiť, na rozdiel od mnohých iných spolužiakov. Klíma je asi dobrá, majú už novú, vraj veľmi peknú a modernú budovu.
Je to top gympel v TT kraji. Ale treba makať.
Je to top gympel v TT kraji. Ale treba makať.
@koniarova nie je. Je to najstaršie gymnázium v tt, ktoré žiaľ veľmi presne reflektuje aktuálnu situáciu v slovenskom školstve. Výučba jazykov a informatiky je taká žalostná, že horšia už ani byť nemôže a to dokonca aj na bilingvále☝️, kde anglický jazyk nevyucuje ani jeden jediný native speaker. Na rodičovských sme sa zo začiatku na to stále dopytovali, potom sme to prijali ako fakt😥😥
@koniarova nie je. Je to najstaršie gymnázium v tt, ktoré žiaľ veľmi presne reflektuje aktuálnu situáciu v slovenskom školstve. Výučba jazykov a informatiky je taká žalostná, že horšia už ani byť nemôže a to dokonca aj na bilingvále☝️, kde anglický jazyk nevyucuje ani jeden jediný native speaker. Na rodičovských sme sa zo začiatku na to stále dopytovali, potom sme to prijali ako fakt😥😥
@rikarika podľa čoho teda robia ten rebríček INEKO?🤷
@koniarova napísala som veľmi konkrétne negatíva, ak tebe stačí ineko, ok, sa ani nečudujem potom že to tu vyzerá tak, ako to vyzera.
@rikarika nerozčuľuj sa hneď. 😁 Veď som sa len zamyslela. Som rada, za tvoj reálny pohľad. Moje dieťa išlo nakoniec na iný gympel. Ale na tento som počula len samé chvály a ako ťažko je sa tam dostať. Tak som prekvapená.
@rikarika a kde maju bezne native speakerov? Lebo nepoznam take gymnazium a urcite nie v Trnave. Jazyk nemusi nutne vyucovat native speaker aby to malo uroven.
@zuzx jazykove gymnazia maju native speakerov
@gelifil ja som tam mala práve zameranie na jazyky a native speakerov sme tam nikdy nemali, ak, tak prišiel nejaký sem-tam na hodinu, ak mal učiteľ nejakého známeho. Ani si nepamätám že by tam niekedy bol nejaký native speaker, aj po mne.
Určite by som úroveň a kvalitu školy nehodnotila podľa tohto kritéria. Toto gymnázium si práve dávalo veľký pozor na jazykarov, všetci boli vždy kvalita, oproti iným školám.

to su take individuaalne otazky...ze coklvek bude irelevantne