icon

Sú otázky na právnickú fakultu v Trnave skutočné alebo cvičné?

anet2002
28. jan 2025

Ahojte mám otázku
chcem sa spýtať či tu niekto náhodou nevie ako to je s otázkami na vysokú školu v Trnave (právnická fakulta). Lebo na stránke majú zverejnené otázky ale ďalej v prílohe som sa dočítala že to sú len cvičné...potom ľudia mi povedia že sú to normálne otázky a človek je z toho zmätený. Tak sa chcem spýtať a uistiť či niekto nevie aké sú to vlastne otázky? Vopred ďakujem za všetky odpovede 🙂

ovaaa
28. jan 2025

Veď zavolaj na fakultu ..všetko z pravej ruky ..nie JBP

viestta
28. jan 2025

Po pravde, preco by mala fakulta zverejnovat otazky, ktore budu na prijimackach? Aky by na to mala mat dovod?

kofa77
28. jan 2025

@viestta niektore to tak mavali, fakulta vydala zbornik, kde bolo asi tak bambilion otazok a z tych potom boli na parijimackach tak 100.. medicina tak mavala, aj pravo

viestta
28. jan 2025

@kofa77 vsak asi aj tito to maju tak. Aj u nas su testy OBP asi 500 otazok, z ktorych system vyberie 50 a tie musis dat na 80% aby si presla. Ked prejdes tych 500 otazok, tak mas slusnu sancu dat to na 80% aj ked kazdu jednu nevies uplne presne

kofa77
28. jan 2025

@viestta ale pozeram tu Trnavu, to vyzers, ze to su ozaj prijimackove otazky, je uch tam okolo 900 - len tak zbezne sim pozerala

kofa77
Autor odpoveď zmazal