icon

Súkromné možnosti umelého prerušenia tehotenstva v Trnave

21. okt 2025

Ahojte robi niekto upt v TT súkromné okrem nemocnice ? Ďakujem

kikusikkk
21. okt 2025

@anonym_autor myslim, ze v trnave sa ani nerobi v nemocnoci, v piestanskej nemocnici asi ano, a sukromne v TT asi tazko ale mozwm sa mylit

kikusikkk
21. okt 2025
@kikusikkk

@anonym_autor myslim, ze v trnave sa ani nerobi v nemocnoci, v piestanskej nemocnici asi ano, a sukromne v TT asi tazko ale mozwm sa mylit

@kikusikkk teda zo zdravotmych dovodov aj v TT

anonym130677
21. okt 2025

A nechcete si to rozmysliet, veď to by bol nový človek, dieťa je dar od Boha.A určite sa to nedá nazvať, že prerušenie lebo to už viac nemá pokračovanie,aby Vás to raz netrápilo,prepáčte,ale musela som to napísať.Vela lásky Vám prajem.

anonym_1f849e
21. okt 2025

záleží kolky týždeň a z akého dôvodu je to upt,určite sa to robí aj súkromne,len sa veľa o tom nehovorí,toto nie je práve téma na fórum.

anonym_1e2ce9
21. okt 2025

obvolaj si kliniky, ja som bola na sukromnej, resp. oni su taky pol na pol, na odporucanie gynekologicky, ale v inom meste, vsetko bolo na urovni, dobre vybavena klinika, vsetky vysetrenia na jednom mieste, ziadne cakanie, porad sa so svojim gynekologom

sisamisaaa
21. okt 2025
@anonym130677

A nechcete si to rozmysliet, veď to by bol nový človek, dieťa je dar od Boha.A určite sa to nedá nazvať, že prerušenie lebo to už viac nemá pokračovanie,aby Vás to raz netrápilo,prepáčte,ale musela som to napísať.Vela lásky Vám prajem.

@anonym130677 Ja by som si ho hneď kúpila keby sa to dalo...

anonym_c647fe
21. okt 2025

Ja som bola v TT na poliklinike,myslím,že sa volá MUDr Eliáš, zavolala som,dali mi termín,mala som prísť tuším na nejakú piatu alebo šiestu ráno , nalačno,ak bolo na vyšetrení všetko v poriadku,tak mi urobili hneď zákrok.bolo to asi 8 rokov dozadu.

autor
21. okt 2025

Pocula som ze aj Strbo robi vo svojej ambulancii zákroky urcite dni ...nemate info ? Nechodim k nemu

vorkola
Autor odpoveď zmazal
anonym_376f07
21. okt 2025
@anonym_autor

Pocula som ze aj Strbo robi vo svojej ambulancii zákroky urcite dni ...nemate info ? Nechodim k nemu

@anonym_autor gyncentrum pod poliklinikou

Zvážte možnosť donosenia a utajovaného pôrodu.
Dnes je naozaj každé zdravé dieťa zázrak.
Dokonca je aj možnosť pomocí v jednom kláštore na severe SK, ak treba, kde môže žena byt až do narodenia bábätka.

saxana000
21. okt 2025

Hladaj vykon jednodnovej chirurgie urcite najdes viacero moznosti.. gyncentrum pod poliklinikou urcite. Do 12 tyzdna sa mozes rozhodnut a spravia to aj v nemocnici samozrajme vsetko si hradis.

autor
21. okt 2025
@anonym_376f07

@anonym_autor gyncentrum pod poliklinikou

Zvážte možnosť donosenia a utajovaného pôrodu.
Dnes je naozaj každé zdravé dieťa zázrak.
Dokonca je aj možnosť pomocí v jednom kláštore na severe SK, ak treba, kde môže žena byt až do narodenia bábätka.

@anonym_376f07 nemam zaujem dakujem

parvinka0001
22. okt 2025
@sisamisaaa

@anonym130677 Ja by som si ho hneď kúpila keby sa to dalo...

@sisamisaaa ja by som si ho hneď kúpila ? Preboha čo to je škrečok alebo rybky .

Nechajte autorku na pokoji a nie tu svoje nezmysli jej vypisovať

mizoko
22. okt 2025
@anonym130677

@anonym130677 musela si to napísať aby si si rypla. Otázka ale znela inak. Poradiť nevieš ale moralizovať áno.

autor
22. okt 2025
@parvinka0001

@sisamisaaa ja by som si ho hneď kúpila ? Preboha čo to je škrečok alebo rybky .

@mizoko
@parvinka0001 mne to vobec nič nerobí nech si píše co chce ...je to moj zivot moje rozhodnutie a co ma po druhych...viem preco chcem upt a tieto mudre rady ani necitam som rozhodnutá a uricte si to nechcem nechat

sisamisaaa
22. okt 2025
@parvinka0001

@parvinka0001 Veď práve. Nie je to ani škrečok ani rybka ale zbavujeme sa toho ako keby to bol kus nábytku. Kúpiť sa to nedá ale hodiť do koša áno. To je presne ten paradox dnešnej doby... Ja keby sa to dalo, tak si ho hneď vezmem a autorka by ani nemusela rozmýšľať nad tým či to dá uspať ako škrečka či rybku, ja by som tak hrozne chcela dieťa, tak moc sa snažíme a nič, už mám aj po 40 takže áno, mňa moc bolí to že niekto to chce zabiť a keby sa to dalo radšej predať ako škrečok či rybka, viac ľudí by bolo šťastných...

autor
22. okt 2025
@sisamisaaa

@parvinka0001 Veď práve. Nie je to ani škrečok ani rybka ale zbavujeme sa toho ako keby to bol kus nábytku. Kúpiť sa to nedá ale hodiť do koša áno. To je presne ten paradox dnešnej doby... Ja keby sa to dalo, tak si ho hneď vezmem a autorka by ani nemusela rozmýšľať nad tým či to dá uspať ako škrečka či rybku, ja by som tak hrozne chcela dieťa, tak moc sa snažíme a nič, už mám aj po 40 takže áno, mňa moc bolí to že niekto to chce zabiť a keby sa to dalo radšej predať ako škrečok či rybka, viac ľudí by bolo šťastných...

@sisamisaaa no vidis zivot nie je spravodlivý....to ze ty nemozes mat s tym ja nic nespravím

sisamisaaa
22. okt 2025

Ja len konštatujem. Nevravím aby si s tým niečo robila. Presne len sa zamýšľam nad tým aké je to nespravodlivé.

gabika252
23. okt 2025

@anonym_autor gyn centrum Trnava na starohajskej určite. Kedysi som bola pacientku Dr Nováka a viem ze tam sa tento zákrok robí. Myslím ze na webe majú aj cenník.

autor
23. okt 2025
@gabika252

@anonym_autor gyn centrum Trnava na starohajskej určite. Kedysi som bola pacientku Dr Nováka a viem ze tam sa tento zákrok robí. Myslím ze na webe majú aj cenník.

@gabika252 dakujem ale uz som dostala termín v PN v nemocnici

vorkola
24. okt 2025
@parvinka0001

@parvinka0001 ake nezmysli, vsak to su vazne veci ...boj za zivot nevinniatka

autor
25. okt 2025
@vorkola

@parvinka0001 ake nezmysli, vsak to su vazne veci ...boj za zivot nevinniatka

@vorkola ach tieto reci za boj cudzej maternice....posli mi 1000 euro mesacne na ucet a nech sa paci necham si ho .... Mam deti a ďalšie nechceme ale bohužiaľ zlyhala ochrana aj to sa stava.