Tipy na pediatrov v Trnave
Ahojte, prosím vás hľadám pediatra v Trnave. Nemáme tu trvalý pobyt takže prosím odporúčania že podľa ulice nepomôžu 🙂
Hľadám skôr mladšiu pani doktorku, myslím to tak že tak do 50
Viete dať prosím nejaké vaše skúsenosti a rady?
Zatiaľ čo som iba googlila tak mám:
dr. Kleskeňová
dr. Drdúlová
dr. Jeleníková (tu si ale nie som istá lebo v recenziách sa píše o starej pani dôchodkyni ale na googli je fotka veľmi mladej ženy tak neviem 🤷)
Ďakujem vopred za rady
Staršie doktorky najma pediatricky majú skúsenosti a vedia odhadnúť stav dieťatka lepšie ako mladšie kolegyne,ktoré síce môžu mať dobré meno,ale tým pádom neberú nových pacientov,majú aj veľa pacientov u seba a často na nich nemajú dostatok času pri vyšetrení .Musíš riešiť veci často aj potom napr. na pohotovosti po ich ordinačnej dobe.
V Trnave poznám aj dobre doktorky a vek nehrá teda pre mňa hlavnú úlohu pri rozhodovani.Odporúčam dr.Šumichrastovu,berie nových pacientov bez problemov,aj mimo obvod,vždy sa dá dovolať,poradí a pomôže.Je aj so sestričkou milá k svojim pacientom.
Ja viem že vek doktorky nie je rozhodujúci pri jej odbornosti a samozrejme že staršie pani doktorky majú viac skúseností, vedomosti atď ale proste ak si môžem vybrať tak radšej volím mladších doktorov a doktorky aj pre seba
Mám tak lepšie skúsenosti
Samozrejme že ak nezoženiem nejakú mladšiu tak vyskúšam obvolať aj ostatné
@nika_val My chodíme k dr. Kleskenovej a zatiaľ maximálna spokojnosť. Doktorka je mladšia a veľmi príjemná, dôsledná, všetko vysvetlí.
@jana543 túto pani dr mám zatiaľ prvú na svojom zozname
Takže zatiaľ to vyzerá tak vyhráva ona, určite jej skúsim volať uvidím či ešte sa nájdu nejaké odporúčania na ďalšie pani dr
@jana543 túto pani dr mám zatiaľ prvú na svojom zozname
Takže zatiaľ to vyzerá tak vyhráva ona, určite jej skúsim volať uvidím či ešte sa nájdu nejaké odporúčania na ďalšie pani dr
@nika_val ja som mimo obvod a doktorka nás zobrala. Lebo novorodencov mimo obvod brala. Neviem jak staré detičky máte vy. Treba sa spýtať
@nika_val skús sa informovať či vôbec berú mimo obvod. Čo mám posledné info tak napr. náš detský mimo obvod neberie.
@rikarika jasné že si to budem obvolávať ešte dopredu
Keď nebude brať tak budem hľadať a skúšať ďalej 🙂
Ale teda googlila som a TT riadna bieda s tými doktormi
Pozerala som napr Nitru a tam mi našlo asi 5 mladých dr s peknou detskou ambulanciou, web stránka prepracovaná že som našla hneď všetky info.. ale pri TT doktoroch sa ani za svet dopátrať k info 🙈
A inak tak isto som to mala keď som si hľadala gynekologičku, diabelogičku v TT 🤦
@nika_val ahoj, my máme novorodenca a sme u doktorky Kleskeňovej. Zatiaľ sme boli iba raz, ale aj tak spokojnosť. Nikam sa nehnala, naozaj pomaličky vklude všetko povysvetlovala, pokontrolovala…
Mala tam teraz nejakú mladučkú sestričku, pravdepodobne sa ešte zaúčala, ale tiež veľmi milá. Telefon zdvíhajú - komunikujú. Sme mimo obvod a nebol problém - zobrali nás.
@nika_val ahoj, my máme novorodenca a sme u doktorky Kleskeňovej. Zatiaľ sme boli iba raz, ale aj tak spokojnosť. Nikam sa nehnala, naozaj pomaličky vklude všetko povysvetlovala, pokontrolovala…
Mala tam teraz nejakú mladučkú sestričku, pravdepodobne sa ešte zaúčala, ale tiež veľmi milá. Telefon zdvíhajú - komunikujú. Sme mimo obvod a nebol problém - zobrali nás.
@xxxka ahoj, ďakujem za info 😊 tento tyždeň tam chcem volať
Lwn sa spýtam ako je teda pani doktorka cca vekovo? Nie je to taká babička
@xxxka ahoj, ďakujem za info 😊 tento tyždeň tam chcem volať
Lwn sa spýtam ako je teda pani doktorka cca vekovo? Nie je to taká babička
@nika_val neviem čo stále riešiš odbornosť lekára s jeho vekom. Ako som už písala prístup k tvojmu dieťatku nie je vo veku lekárky,ale predovšetkým v jej prístupe k tvojmu dietatu.Starsie lekárky sú väčšinou skúsenejšie svojou dlhoročnou praxou.
Dr.kleskenova robí čo viem v Trnava cca 2-3 roky,je vekovo možno mladsia,predtým nerobila ani na Slovensku som si zisťovala.
@nika_val neviem čo stále riešiš odbornosť lekára s jeho vekom. Ako som už písala prístup k tvojmu dieťatku nie je vo veku lekárky,ale predovšetkým v jej prístupe k tvojmu dietatu.Starsie lekárky sú väčšinou skúsenejšie svojou dlhoročnou praxou.
Dr.kleskenova robí čo viem v Trnava cca 2-3 roky,je vekovo možno mladsia,predtým nerobila ani na Slovensku som si zisťovala.
@marki07 ja ale nespochybňujem odbornosť a skúsenosti starých lekárov. To som nikdy nenapísala ani si nemyslela. Samozrejme že je to o prístupe k dieťaťu. A je jasné že čím viac rokov praxe lekár má tým je skúsenejší.
To že ja hľadám mladšiu doktorku je čisto len moja preferencia a kedže si môžem vybrať tak radšej volím mladších lekárov.
Ale nikdy som nikde nenapísala a nespochybnila odbornosti starých lekárov.
@marki07 ja ale nespochybňujem odbornosť a skúsenosti starých lekárov. To som nikdy nenapísala ani si nemyslela. Samozrejme že je to o prístupe k dieťaťu. A je jasné že čím viac rokov praxe lekár má tým je skúsenejší.
To že ja hľadám mladšiu doktorku je čisto len moja preferencia a kedže si môžem vybrať tak radšej volím mladších lekárov.
Ale nikdy som nikde nenapísala a nespochybnila odbornosti starých lekárov.
@nika_val ja som reagovala len na to,že primárne v svojom prvom príspevku si vyberas lekára podľa jeho veku a ohraničuješ to nejakým číslom.Pises tak do 50 rokov.
V niektorých inych regiónoch Slovenska sú rodicia radi,že vôbec majú pre svoje dieťa nejakého lekára kde môžu byť ošetrení.Odobny prípad z mojej rodiny-Banska Bystrica a okolie.
Držím ti palce pri hľadaní a nájdení.Nech si spokojná a pani dr. ti vyhovuje.
@nika_val ja som reagovala len na to,že primárne v svojom prvom príspevku si vyberas lekára podľa jeho veku a ohraničuješ to nejakým číslom.Pises tak do 50 rokov.
V niektorých inych regiónoch Slovenska sú rodicia radi,že vôbec majú pre svoje dieťa nejakého lekára kde môžu byť ošetrení.Odobny prípad z mojej rodiny-Banska Bystrica a okolie.
Držím ti palce pri hľadaní a nájdení.Nech si spokojná a pani dr. ti vyhovuje.
@marki07 samozrejme že som si čítala rôzne recenzie a odporúčania na dané doktorky..
Našla som mladšie dr ktoré ale nemali vôbec dobre odporúčania tak som ich automaticky vylučila zo svojho zoznamu aj keď spĺňala to že je mladá
A samozrejme keby nemám tú možnosť vybrať si, napríklad že je jasne dané že musiš mať doktora podľa toho kde patríš a patrila by som k dr ktorá je staršia pani tak by som sa nehádala a chodila k nej
Ide iba o to že keď už človek má tu možnosť vybrať si tak si vyberie už podľa viacerých svojich preferencií
Ja sama som napriklad mala gynekológa ktorý bol starý (chodila k nemu moja mamina keď ma čakala a potom aj ja ako dospelá) a bol to ten najlepší gynekolog akeho som mala. Išiel do dôchodku nahradili ho 2 mladé doktorky ktoré sa striedali (obe okolo 35r) a ani jedna mi nesadla a odišla som od nich...takže sama viem že vyber doktorov nie je o veku 🙂
@nika_val ja napríklad úplne chápem, že si vyberáš lekárov aj podľa veku ak je to možné. Ja to robím tiež. My s malou chodíme k Mudr Ďurkovej na poliklinike, je mladá a úžasne milá a všetko perfektne vysvetlí. Sestrička je tam tiež skvelá. Chodila som k ním aj ja do 26tky a bola som šťastná, že mi vzali aj dcéru. Najradšej by som k nej stále chodila aj so sebou, lebo je perfektná. A viem že sa jej môžem v klude pýtať aj “hlúpe” otázky a normálne mi odpovie.
Neviem ale či berie nových pacientov, no skúste zavolať.
@nika_val ja napríklad úplne chápem, že si vyberáš lekárov aj podľa veku ak je to možné. Ja to robím tiež. My s malou chodíme k Mudr Ďurkovej na poliklinike, je mladá a úžasne milá a všetko perfektne vysvetlí. Sestrička je tam tiež skvelá. Chodila som k ním aj ja do 26tky a bola som šťastná, že mi vzali aj dcéru. Najradšej by som k nej stále chodila aj so sebou, lebo je perfektná. A viem že sa jej môžem v klude pýtať aj “hlúpe” otázky a normálne mi odpovie.
@kimit ďakujem za odporučenie 🙂 určite pozriem
Ja som hľadala cez Google a nešlo mi túto pani doktorku ani žiadne recenzie na ňu tak som ani nevedela o nej
@kimit ďakujem za odporučenie 🙂 určite pozriem
Ja som hľadala cez Google a nešlo mi túto pani doktorku ani žiadne recenzie na ňu tak som ani nevedela o nej
@nika_val och, a ak vás vezmú a nájdeš tam staršiu pani doktorku, tak to som ti neklamala. Občas sa stane, že ju zastupuje niekto iný. Ale za tých 5 rokov čo tam chodím sa mi to stalo asi trikrát, že tam bol niekto iný.
Super je, že majú aj objednávací systém, ktorý celkom funguje. Teraz sme chodili každý týždeň na kontroly, vždy som sa objednala a nikdy som nečakala dlhšie ako 10 minút nad objednaný čas. Dokonca ma párkrát vzala dnu ešte pred objednaným časom, ak bolo menej ľudí.
Akútne sa čaká trocha dlhšie, záleží od toho aký deň je, zas nechcem úplne zavádzať, že vždy je to ideálne. Ale nie som zvyknutá ani na to, že lekári stíhajú dodržiavať objednaný čas. U môjho praktika čakám aj dve hodiny napriek objednaniu. To len na vysvetlenie 😅
@kimit ja som pocula na dr.Durkovu nie práve dobré ohlasy,je síce mladšia,milá určite,má ale veľa pacientov,často nestíha,preto má objednávkovy system vytvoreny,nemá na vyšetrenie akutnych stavov,ktoré prídu neohlásene veľa času.Na preventívne prehliadky sa dá dohodnúť.
@kimit ja som pocula na dr.Durkovu nie práve dobré ohlasy,je síce mladšia,milá určite,má ale veľa pacientov,často nestíha,preto má objednávkovy system vytvoreny,nemá na vyšetrenie akutnych stavov,ktoré prídu neohlásene veľa času.Na preventívne prehliadky sa dá dohodnúť.
@marki07 preto som písala, že nechcem zavadzať a že sa čaká dlhšie. Ale ja osobne aj keď som prišla neohlásene, čo som zatiaľ nemusela s dcérou, iba párkrát so sebou, tak to bolo vždy v norme to čakanie. A rozumiem tomu, že sa čaká a berie medzi objednanymi akútnych, pre mna je dôležité, aby som ako objednaná nemusela čakať o dve tri hodiny dlhšie ako mám. S ostatným sa zmierim, lebo mi to stojí za to a neviem či to je niekde lepšie s aktuálnym stavom pediatrov vs pacientov 🙂
@marki07 preto som písala, že nechcem zavadzať a že sa čaká dlhšie. Ale ja osobne aj keď som prišla neohlásene, čo som zatiaľ nemusela s dcérou, iba párkrát so sebou, tak to bolo vždy v norme to čakanie. A rozumiem tomu, že sa čaká a berie medzi objednanymi akútnych, pre mna je dôležité, aby som ako objednaná nemusela čakať o dve tri hodiny dlhšie ako mám. S ostatným sa zmierim, lebo mi to stojí za to a neviem či to je niekde lepšie s aktuálnym stavom pediatrov vs pacientov 🙂
@kimit my chodíme k dr.Šumichrastovej tiež v poliklinike na prízemí, kde nečakáme ani v akútnom prípade,vždy sme vybavení rýchlo a profesionálne.Mozno ju veľa ľudí nepozna.Je milá a vždy ochotná pomoct.Nepotrebuje objednávkovy system,čaká sa krátko aj v akútnom pripade a porieši veci,dá ATB ak treba a pod.My osobne sme spokojní,robí svoju prácu zodpovedne.

@nika_val My chodíme k dr. Kleskenovej a zatiaľ maximálna spokojnosť. Doktorka je mladšia a veľmi príjemná, dôsledná, všetko vysvetlí.