icon

Tipy na stránky pre nájdenie opatrovateľky v Trnave

1. máj 2025

Potrebujem na 1 den k 3 deťom ( 6 mesiacov, 1,5 roka A3 roky) jednorázovo staršia dcéra má prijímanie. Na 4 hodiny. Poraďte kde nájsť na akých stránkach. Trnava

andreakotesova
1. máj 2025

Nemôžeš ich vziať so sebou? Postriedas sa pri nich pred kostolom s mužom. U nás PSP trvalo cca 1 hod. a 15 minút, 180 deti. Prečo chceš až na 4 hod.?

autor
1. máj 2025
@andreakotesova

Nemôžeš ich vziať so sebou? Postriedas sa pri nich pred kostolom s mužom. U nás PSP trvalo cca 1 hod. a 15 minút, 180 deti. Prečo chceš až na 4 hod.?

@andreakotesova bude tam veľa ľudí plný kostol. Nebude sa dať len tak s nimi vyjsť von. A bábätko tiež neviem ako bude papať a späť a 1,5 ročný mi nevydrží tiež v kostole. Rada by som videla dcéru. Predsa len tito maličký z toho nebudu nic mať a potom ešte ich ťahať na oslavu, keď to bude v čase obedneho spánku. Potrebujem aby ich niekto na obed uložil.

lucckak
1. máj 2025

Dobrý deň, skúste buď hlídačky alebo na facebook Trnavský bazar (ale tam som ja osobne nenašla 2 čo sa mi ozvali ani neprišli).🙈 Ale skúste napísať aký dátum. Ja by som vám kludne vedela postrážiť keby máme vtedy čas, skúsenosti mám dostatočné aj zo zahraničia.😊

autor
1. máj 2025
@lucckak

Dobrý deň, skúste buď hlídačky alebo na facebook Trnavský bazar (ale tam som ja osobne nenašla 2 čo sa mi ozvali ani neprišli).🙈 Ale skúste napísať aký dátum. Ja by som vám kludne vedela postrážiť keby máme vtedy čas, skúsenosti mám dostatočné aj zo zahraničia.😊

@lucckak 31.5

biba_18
1. máj 2025

hlídačky

lucckak
1. máj 2025

My nič nemáme, tak ak nikoho nenájdete a budete mať záujem ja vám detičky rada postrážim.