icon

Veštec Holovič - Trnava

21. jún 2022

Dobry den,

Mate niekto skusenost?

Dakujem.

veronika_sk000
21. jún 2022

odporucam 🙂

scarletka34
21. jún 2022

@veronika_sk000 poprosím kontakt

autor
21. jún 2022

@veronika_sk000 mozem napisat sukromne?

veronika_sk000
21. jún 2022

jasne, kludne pis

autor
21. jún 2022

@veronika_sk000 napisala som. Dakujem 🙂

dashenka426
22. jún 2022

@veronika_sk000 mozem poprosiť kontakt aj ja ?
Ďakujem

pauli_s
22. jún 2022

Ja som u neho bola asi pred 6 rokmi a teraz tak premýšľam, že čo mi vyveštil. Povedal mi, že môj ex je sebecký, zlý človek a že nemáme byť spolu a že by bola moja záhuba aby som išla bývať spolu s ním k jeho otcovi. A to bolo v dobe, keď som si hovorila, že mu asi šibe, že môj frajer je najlepší na svete, ale naozaj sa z neho vykľul ten najväčší sebec na svete. Nešla som byvat k ním domov, urobila som veľmi dobre. Rozišli sme sa. Povedal mi, že budem mať dve deti, že budem mat najprv problémy otehotnieť , to mám. 🫢 A povedal mi, že budem pracovať v nejakej práci, ktorá pomáha ľuďom. A to nerobím… lebo pracujem v stavebníctve. Je to o komunikácii s ľudmi, ale nemá to súvis pomocou, hoci presne tým smerom ma to ťahá.

Bohužiaľ kontakt už na neho nemám.

Inak bola u neho aj moja mama a jej sa trafil s veštbami na rodinu, ale bohužiaľ si splietol rodinných príslušníkov - napríklad vyvestil rozvod jej bratovi, ale rozviedla sa tatova sestra a u oboch to bolo viac nepravdepodobné ako pravdepodobné.

christinka1
12. aug 2022

@veronika_sk000 môžem poprosiť aj ja kontakt??? ďakujem veľmi pekne

vorkola
6. sep 2022

Nikdy sa nezapodievajte s kadejakym vestenim,Keby to boli pravdy na 100 % ,tak dobry vestec v uvozovkach ,by vedel povedzme aj ake lieky ,kto co a na ako chorobu potrebuje,ktora ,a za akych liecebnych postupov by mohla otehotnit,teda vestec na vsetko by to mal vediet,Toto je len oblbovanie ludi,a tahanie penazi z vrecak,Nic u nich nie je na 100% a ani nikdy nebude.Su to nebespene patriky a patri to do kolonky okulstitiky, to ,jest zle sily,az tak ,ze po case takyto klienti sa mozu dostat az na psychiatriu,