icon

Voľné miesta v škôlkach v Trnave

michaela20011203
20. aug 2025

Ahojte presťahovali sme sa do Trnavy a hľadáme pre našu 4 ročnú dcérku škôlku predtým mala inú lebo sme bývali podstatne ďalej. Za každé info ďakujeme

nikpa
20. aug 2025

@michaela20011203 treba si obvolat škôlky, alebo zriaďovateľa, mesto. Tu na koňovi asi takéto informácie nedostaneš.

elanor
20. aug 2025

jedine obvolat skolky. Prvu tu, v do ktorej obvodu patrite, ak uz mate trvaly pobyt.
A potom vsetky ostatne v najblisom okoli, sirsom atd.
Neviem o tom, ze by existoval nejaky vseobecny zoznam skolok a ich volnych miest.

deti95060810
20. aug 2025
@elanor

jedine obvolat skolky. Prvu tu, v do ktorej obvodu patrite, ak uz mate trvaly pobyt.
A potom vsetky ostatne v najblisom okoli, sirsom atd.
Neviem o tom, ze by existoval nejaky vseobecny zoznam skolok a ich volnych miest.

@elanor existuje. Videla som tu na mk. Niekto tu dával zoznam mš ale bolo to v meste ZA. a bola som prekvapená koľko miest v mš bolo volných . asi tak 2-3 roky dozadu. 20-30 miest? skoro v každej mš boli volné 2-3 miesta. ešte to mali urobené tak, že aj písali v ktorej vekovej kat. sú miesta volné.
skús pozrieť krajský školský úrad. popr. ísť osobne či nevedia o miestach.

katka533
24. aug 2025
@deti95060810

@elanor existuje. Videla som tu na mk. Niekto tu dával zoznam mš ale bolo to v meste ZA. a bola som prekvapená koľko miest v mš bolo volných . asi tak 2-3 roky dozadu. 20-30 miest? skoro v každej mš boli volné 2-3 miesta. ešte to mali urobené tak, že aj písali v ktorej vekovej kat. sú miesta volné.
skús pozrieť krajský školský úrad. popr. ísť osobne či nevedia o miestach.

@deti95060810 Trnava nie je Zilina. Minuly rok mi dieta nezobrali , tento rok som si dala radsej do 4 skolok prihlasku