Život v Trnave - skúsenosti s lokalitami Lincianska a Na Hlinách
Dobry den, viem, ze kazdemu vyhovuje nieco ine, aj poznam nejake plusy/minusy oboch lokalit, ale ak by mal niekto vlastnu skusenost, pripadne vie zhodnotit spatne, ako sa v tychto lokalitach zilo/zije budem vdacna.
@hsara99 aku lokalitu by si preferovala? Na kazdej lokalite som nasla plusy aj minusy, len v Trnave som nikdy nezila tak nepoznam.
Ak môžem povedať za seba, ako rodený a celý život tu žijúci Trnavčan, za mňa jednoznačne Hospodárska/Spiegelsaal. Blízko peši na stanicu, do mesta, skvelá občianska vybavenosť, parkovanie na Trnavské pomery skvele, bytovky väčšina zateplené, v takmer každom vnutrobloku detske ihrisko. Podľa mna ma tato časť všetko čo rodina potrebuje 🙂
Na hlinach som vyrastala, jedine co je minus je parkovanie. Ms a zs blizko, obchody su ok, blizko na polikliniku, do mesta. Ja som bola spokojna. Teraz byvam na druzbe a tiez som spokojna, ms a zs pri cinziaku, poliklinika a cityarena kusok, parkovanie bez problemov, kusok zeleznicna stanica.. Ja som spokojna
Ja pochadzam zo zatvora,ale hliny mi vzdy boli nesympaticke sidlisko a to nehovorim o tom parkovacom chaose co je tam teraz, linka byvala volakedy v nemilosti kvoli kope ciganov a tiez bola od ruky, ale teraz naozaj rozkvitla, je tam kopu zelene, vybudovane obchodne centrum, najhorsi cigosi vystahovani. Pri vybere tychto dvoch lokalit preferujem linciansku
@davida my teraz bývame pár minút - slovom asi 3 🤣 od lincianskej a to je hrôza… chodime do Islandu do Lidlu a tam už “bieleho” pomaly ani nestretnes. Len Indovia a Rómovia… a to nebudem ani rozprávať že nejaké obťažovanie vo forme vykrikovania a sledovania cez uličky je tam na dennom poriadku… v noci po Lincianskej by som sa neodvážila ako zena prejsť ani s kaserom v jednej a boxerom v druhej ruke
V Trnave som žila 5 rokov, na Lincianskej rok a zase taká katastrofa to nebola, len to bolo ďalej od centra - mne to pešo trvalo pol hodku. A s parkovaním vtedy problémy neboli. Lenže je to pár rokov 😀
Ahoj, aj my sme s manželom akurát pozerali kde by sa v TT dobre žilo, on vyrastal priamo tu. Boli sme sa previezť cez obe lokality ale skôr by som volila Hliny. Mínus je ze je to barak na baraku, parkovanie ani nevravím ale zasa mas všetko blízko. A lincianska, ak chceš mat kľud a nemať strach večer chodiť von tak tam ani nepozeraj.
Druzba a Prednadrazie je celkom ok.
Hliny- parkovaci des. Lincianska sa momentalne preraba, aj romov ubudlo, ale neviem, ako trnavcanka, skor nie, ako ano. Mozno este Vodaren- za Tescom, tam su aj nove byty, ale starsia cast je celkom ok cenovo.

Ani jedno, obe majú skôr nevýhody ako výhody 🙂