Zúfalé hľadanie mamičky z Trnavy
Ahojte mamicky. Byvam v Trnave uz pomaly 3 roky. Kedze s priatelom po kratkej znamosti prislo dieta a vela povinnosti nebol cas ani moznost sa zoznamit s nejakou mamickou. Vzdy som bola s malym alebo s druhom ked mal volno. Nikdy mi to nevadilo kedze kazdy den co som mohla byt s nim a s nasim synom mi bol vzacny. Neustale je v praci. Ale akosi prislo vela vycitiek. Muz mi tvrdi ze je pod papucou. Lebo nemoze ist von s kamaratmi lebo ja sa hned nahnevam. Ale mne je vzdy len luto ze on nevidi ze aj my chcene byt s nim ze som stastna ked mozme byt 2dni spolu. Citin z jeho strany ze je s nami nasilu. Nerozprava sa somnou na maleho je stale nervozny. Velmi ma to boli a zuzuje. Jedine vychodisko pre mna je najst si nejaku spriaznenu dusu nejaku fajn mamicku s ktorou budem mict pokecat a niekam vyrazit. Uz ma nebavi byt sama. Tak ak nejaka mamicka hlada kamaratku tak sa mi ozvi. Som priamo z trnavy.
zazalienka
Mam 22rokov syn bude mat 2roky. Byvam priamo z Tt a to na lincianskej. Staci. ;)
@natyadko môj má 2 roky a 4 mesiace, tiež som z Linčanskej🙂 len ja mám trochen viac rokov🙂) .. podľa fotky kukám že chodíš na ihrisko kde je mamaklub.. do škôlky..
zazalienka
Jeeee to vazne;) mne vek neprekaza 🙂 a z ktorej casti si. Ja som z Jiraskovej. Ja sa tu motam kade tade. Len v lete to tu nieje ziadna vyhra. Na kazdom rohu cigan. Tak niekedy mozme niekam vybehnut aj mojmu synovi chyba partak;)
@natyadko ahoj my sme si uz raz pisali.kludne mozme vybehnut von niekedy.
@natyadko ahoj ja som Monika a tiež bývam na Linke, chodievam do školky s mojimi malými aj so sestrou, mám kamošku ktorá má 3 ročného syna, tak sa možme hocikedy dohodnút a stretli by sme sa, síce máme trošku viac rokov ale to nevadí aspon pokecáme a detičky sa možu hrat, my tam chodievame doobeda aj poobede ako vynde čas ale ked sa dohodneme tak určite prídeme tak zatial čau
Ahoj , ja tiez hladam spriaznenu dusu , ak chces ozvi sa ja som z kopanky 🙂
Ahooj aj ja by som chcela si najst nejaku kamosku na kocikovanie , kavickovanie z tt alebo okolia 🙂
Ahojte,ja som priamo z Trnavy,mam 24rok.a mam skoro 11 mesacneho synceka,tiez hladam mamicky na kocikovanie,ci hranie na ihriska,ozvite sa.. 🙂
@luciadominik ahoj ak mas este zaujem o kocikovanie tak sa ozvy 🙂
ahoj mam zaujem a ako mas velke dieta a si z trnavy?Dominik bude mat 15mesiacov a tvoje?
ahoj som s trnavy byvame na podjavorinskej mam 2 deticky prvy syn ma 2,5 roka a druhy 8 mesiacov 🙂 a s ktorej casti si ty?
@luciadominik zabudla som ta oznacit, 🙂
sme s bucianskej a kde priblizne sa nachadza podjavorinska ??bucianska je pod pumpou slovnaft 🙂 a super tak mas aj starsieho od nas a aj malinke babenko 🙂
@monuska342 aj ja teba som zabudla oznacit 🙂,nie si aj na fb??
@luciadominik a budeme aj teraz chodit kocikovat?ked uz je teplejsie 🙂
Ahojte mamičky, mam jedneho drobčeka , má 7 mesiačikov..maminky ktore nemaju s kym kočikovat, ozvite sa 🙂
ahoj ani nie, kludne sa ozvi 🙂 ja mam synčeka, tiež bude mat v lete 2 roky🙂

koľko máš rokov? aké veľké dieťa? na ktorom konci TT bývaš? daj aspoň nejaké info🙂