Farbenie saténu
Keď si kúpim čiernu farbu na textil, tak nafarbim s nou aj satén?
Pozri si zlozenie materialu. Saten je siroky pojem, je to satenova vazba, ale materialovo to moze byt bavlna, polyester, hodvab, hocico. Farbu vyberaj podla typu materialu.
Ide o baletné piškóty s aliexpresu, dcéra chce saténové, ale problém je v tom, ze majú mať čierne a majú všelijaké farby, ale nie čierne. Čierne majú len baletné špičky a na tie je ešte malá... Takže naozaj netuším, ze co to bude za materiál, ale silno pochybujem, ze bavlna
Ale zas pri cene 5e sa to možno oplatí risknut
@minenkak už sme nejaké veci na vystúpenia odtiaľ objednávali a na počudovanie prežili aj pranie v pracke
Ja by som to riskla. 5€ je fakt super cena oproti 40€. Len či to z tej Čínu nepocestuje 3 mesiace.
A niekde v bazári si nekukla. A inak tam kde chodí trénovať, tam im neponúkajú možnosť kúpiť za výhodnejšie ceny?
@vulka ponúkajú im bud 5% alebo 10% zľavu z nákupu z jednej svk stránky, ale ani tam som nenašla to co hľadám, tak som sa uchýlila k aliexpresu

Ked je saten bavlneny, tak ano, ale kedze sa farbi pri vysokej teplote saten sa ti moze polamat a stratit lesk. Ked nie je bavlneny, tak nie je sanca doma ho zafarbit