Návštevy v pôrodnici Trstená: Pravidlá a skúsenosti
Dobre ráno, akurát som rozmýšľala ako sú návštevne hodiny v pôrodniciach pre manželov. Ja som čítala že v Čechách sa manžel-otec dieťaťa nepovažuje za návštevu ale je to zákonný zástupca a tak môže prísť hocikedy. No viem ako to tu na SK bolo pred cca 2 rokmi keď rodila svokra a aj jej manžel mohol prísť iba cez návštevne hodiny a to ešte sestričky hukali že sa majú striedať lebo to sa chodilo do čakárne a ta bola veľmi malá a vošli tam iba dve rodiny. Ako to bolo vo vašich pôrodniciach? Ďakujem Vám pekne za odpovede.
Pred cca 2 rokmi to mohlo byť spôsobené aj Covidom. Ja som síce rodila v NR a v apríli no na izbu napr. Nikto nemohol prísť, ani bábätká sme nemohli vynášať, aby sa nenakazali.
@bullinka
@andaluzia12
Ďakujem a Vám za odpovede. Viem že keď moja mama rodila pred kovidom oco mohol ísť hocikedy cez deň do tej chodby ale teraz pred tými dvoma rokmi tam sú iba vyhradené hodiny a fakt sestričky hukali že sa majú striedať lebo nech sa to stihne do návštevnych hodín

V pôrodnici v L. Mikuláš majú vo vstupnej chodbe veľký nápis “otec nieje návšteva”, z toho dedukujem že manžel bude môcť prísť hocikedy.. avšak boli sme upozornené, aby sme minimalizovali iné návštevy. Mamky, svokry, kamošky…..