icon

Nové zuby do 5000 € - Apolónia

9. dec 2025

Apolonia ts
ahojte prosim vás mám mať konzultáciu v tvrdošíne chcem si urobiť nové zuby o rok mám 30 a chcela by som mať krásne zuby ale aj sebavedomie a vedieť sa pekne usmievať.. bez hanby som maminkou 4 chlapcov , a 5 rokov na MD AKO KAŽDÁ MAMA ROBI PRE DETI a RODINU NAJVIAC 🙂
Tínedžerské roky, zápaly ďasien, zlomené zuby či rozštiepenie, kanáliky a tisíce eur som investovala do opracovania zubov.
kde som musela nakoniec zbrusit nové a dať si korunky :/ 7 predných ..
spodné mám svoje , ale už su zničené :/
preto sa chcem opýtať určite mi bude treba trhať, implantáty.
dajú sa urobiť pekne zuby do 5000€? alebo bude to viac ?
keď si predstavím do všetko by sme za toľko peňazí mohli dopriať deťom.. a keďže nepracujem niesom schopná si zuby zaplatit sama … pôžičku mi nedajú , keďže som na md a nemám príjem.. ostáva manžel 🤣😏 ale tiež viete ako ..
dajte mi vedieť názor. A fakt som si vytrpela na kresle u zubára svoje bolesť .. bolesť .. mne sa niečo robi keď mám ísť k zubárovi 🫩🫩
veľmi sa aj hanbím ísť tam a otvoriť usta :( ďakujem

nikoletta1712
9. dec 2025

@anonym_autor Ja chodím do Apolónie na dentálnu hygienu, ktorá je síce drahá, ale s výsledkom som spokojná a bola som u nich aj na vybielení a to bolo drahé takisto, a preto si nemyslím, že za 5000€ budeš mať dosť na celý chrup…

malinka158
9. dec 2025

Neuvazovala si o zahranici? Tam by si sa do 5000 eur zmestila uz aj s hotelom

anonym_f0f067
9. dec 2025

Ja som mala robené 9 koruniek plus práca - 4 300 eur. A to boli len predné zuby, bez implantátov, nie zadné a nie dolné. Teraz ma čaka 6x implantát plus korunky a tam očakávam cca. 9.000 eur.

autor
9. dec 2025
@malinka158

@malinka158 fuha zevraj potom sa stáva že musia slovenskí zubári opravovať tie zuby tak to je doma také nie !?

autor
9. dec 2025
@anonym_f0f067

Ja som mala robené 9 koruniek plus práca - 4 300 eur. A to boli len predné zuby, bez implantátov, nie zadné a nie dolné. Teraz ma čaka 6x implantát plus korunky a tam očakávam cca. 9.000 eur.

@anonym_f0f067 riadna cena 🥹🥹🥹🥺 zas akože nehovorím že nato nemáte .. len ta cena :(

autor
9. dec 2025
@nikoletta1712

@anonym_autor Ja chodím do Apolónie na dentálnu hygienu, ktorá je síce drahá, ale s výsledkom som spokojná a bola som u nich aj na vybielení a to bolo drahé takisto, a preto si nemyslím, že za 5000€ budeš mať dosť na celý chrup…

@nikoletta1712 ďakujem idem na konzultáciu kde platím rtg 37€ a urobia mi na mieru plán čo a ako takže sa rozhodnem a povedali že postupne.. aby som to tak finančne necítila.

autor
9. dec 2025
@malinka158

@malinka158 aké zahraničie konkrétne ?

nikoletta1712
9. dec 2025
@anonym_autor

@nikoletta1712 ďakujem idem na konzultáciu kde platím rtg 37€ a urobia mi na mieru plán čo a ako takže sa rozhodnem a povedali že postupne.. aby som to tak finančne necítila.

@anonym_autor Aj keď sú drahá klinika, určite budeš spokojná…Nepoznám nikoho v okolí, kto by sa sťažoval…

anonym_4da30d
9. dec 2025

Komplet nove zuby - Vsetko von, implantaty a korunky ma stali 13000

pieksamaki
9. dec 2025
@anonym_autor

@malinka158 aké zahraničie konkrétne ?

@anonym_autor ja som si dala robiť v mnichove.....ale iba 6 zubov.....počula som ze uzhorod....su lacný, alebo aj v madarsku

malinka158
9. dec 2025
@anonym_autor

@malinka158 fuha zevraj potom sa stáva že musia slovenskí zubári opravovať tie zuby tak to je doma také nie !?

@anonym_autor Srbsko alebo Bosna. Kolega z prace si daval implantaty v turecku, zatial bez problemov. Vyslo ho to ovela ovela menej. Do 5000 Eur implantaty na slovensku urcite nie. Moj muz si daval robit zirkonove korunky v Bosne. 11 koruniek a platil 1200 eur.

anonym_06627f
9. dec 2025
@malinka158

@anonym_autor Srbsko alebo Bosna. Kolega z prace si daval implantaty v turecku, zatial bez problemov. Vyslo ho to ovela ovela menej. Do 5000 Eur implantaty na slovensku urcite nie. Moj muz si daval robit zirkonove korunky v Bosne. 11 koruniek a platil 1200 eur.

@malinka158 o Srbsku som aj ja počula , že za takéto ceny a že dobrí odborníci.
Plus viem, že sa takto cestuje aj s ubytkom komplet vybavia v Albánsku, aj tam chodia Slováci na zuby

malinka158
9. dec 2025
@anonym_06627f

@malinka158 o Srbsku som aj ja počula , že za takéto ceny a že dobrí odborníci.
Plus viem, že sa takto cestuje aj s ubytkom komplet vybavia v Albánsku, aj tam chodia Slováci na zuby

@anonym_06627f ano, tie sukromne kliniky su na vysokej urovni.

anonym_e216ff
19. dec 2025

Takze rozpravala som sa s kolegom, za 4 implantaty komplet cely chrup hore aj dole ho vysli na 6000 eur v turecku, klinika v izmire

jarvisstyle
10. jan 2026

Ceny si vieš zistiť sama stačí pozrieť cenník konkrétnych kliník, cena implantatu, korunky, či vytrhnutie ale aj take drobnosti ako snímky, vstupná prehliadka a pod. vedia dosť navýšiť cenu. Ukrajina, Srbsko, Albánsko vo všeobecnosti majú o jednu tretinu nižšie ceny.
Turecko by som úplne vynechal, síce nemám vlastnú skúsenosť ani nikoho nepoznám ale príde mi to taký instagramový shit. Keď sledujem čo tam chodia za ľudia so zdravými zubami ktoré si nechajú obrúsiť všetky zuby aby si na tie obrúsene pahile nahádzali neprirodzené biele korunky mi príde úplne od veci.
Podrobný ceník za všetky úkony ti nie sú schopný dať. Zoznam ošetrujúcich lekárov a chirurga tiež nenájdeš. Taktiež by ma zaujímalo ako riešia implantáty kedže tie si vyžadujú niekolko mesačné hojenie a teda potreba navštíviť kliniku niekoľko krát v tomto prípade letenka, ubytovanie zakaždým.

autor
11. jan 2026
@jarvisstyle

Ceny si vieš zistiť sama stačí pozrieť cenník konkrétnych kliník, cena implantatu, korunky, či vytrhnutie ale aj take drobnosti ako snímky, vstupná prehliadka a pod. vedia dosť navýšiť cenu. Ukrajina, Srbsko, Albánsko vo všeobecnosti majú o jednu tretinu nižšie ceny.
Turecko by som úplne vynechal, síce nemám vlastnú skúsenosť ani nikoho nepoznám ale príde mi to taký instagramový shit. Keď sledujem čo tam chodia za ľudia so zdravými zubami ktoré si nechajú obrúsiť všetky zuby aby si na tie obrúsene pahile nahádzali neprirodzené biele korunky mi príde úplne od veci.
Podrobný ceník za všetky úkony ti nie sú schopný dať. Zoznam ošetrujúcich lekárov a chirurga tiež nenájdeš. Taktiež by ma zaujímalo ako riešia implantáty kedže tie si vyžadujú niekolko mesačné hojenie a teda potreba navštíviť kliniku niekoľko krát v tomto prípade letenka, ubytovanie zakaždým.

@jarvisstyle už som sa rozhodla pre francisti dent ďakujem🙂

natalia328
8. feb 2026
@anonym_autor

@jarvisstyle už som sa rozhodla pre francisti dent ďakujem🙂

@anonym_autor ahoj už si tam bola ? Ja som obj na marec

anonym_091525
8. feb 2026

Muz si ide dat trhat ale v narkoze,cele vrchne,no bude mat klasicke vyberacky,a spodne iba niektore,zo zapalom mu vytrhne a nieco poopravuje,a dole tiez vytahovacky do 4000eur sa hadam zmestime.Uz sme boli na konzultacii a 26.2 ma naplanovany zakrok.
Ja mam tiez vrchne vytahovacky,no mna vysli do 1000eur.

petulka1986
8. feb 2026
@anonym_091525

Muz si ide dat trhat ale v narkoze,cele vrchne,no bude mat klasicke vyberacky,a spodne iba niektore,zo zapalom mu vytrhne a nieco poopravuje,a dole tiez vytahovacky do 4000eur sa hadam zmestime.Uz sme boli na konzultacii a 26.2 ma naplanovany zakrok.
Ja mam tiez vrchne vytahovacky,no mna vysli do 1000eur.

@anonym_091525 dobry den mozem SA spytat KDE Si to dava robit

anonym_13609b
8. feb 2026
@malinka158

@malinka158 Ako sa v Bosne dohovoril? 😀 My zvažujeme Srbsko ale neviem si predstaviť konzultácie

anonym_091525
8. feb 2026
@petulka1986

@anonym_091525 dobry den mozem SA spytat KDE Si to dava robit

@petulka1986 v Novej Dubnici,dental centrum.Je tam taka mlada ukrajinka zubarka.

malinka158
8. feb 2026
@anonym_13609b

@malinka158 Ako sa v Bosne dohovoril? 😀 My zvažujeme Srbsko ale neviem si predstaviť konzultácie

@anonym_13609b obaja ovladame jazyk. V srbsku sa v pohode dohovoris. Oni nas rozumenuje dost dobre. Pri najhorsom prekladac, alebo po anglicky.

autor
Včera o 10:58
@malinka158

@anonym_13609b obaja ovladame jazyk. V srbsku sa v pohode dohovoris. Oni nas rozumenuje dost dobre. Pri najhorsom prekladac, alebo po anglicky.

@malinka158 bola som v srbsku 🙂

natalia328
Včera o 12:04
@anonym_autor

@malinka158 bola som v srbsku 🙂

@anonym_autor aj ja idem o 3t, si spokojna?

autor
Včera o 13:19
@natalia328

@anonym_autor aj ja idem o 3t, si spokojna?

@natalia328 kľudne mi napiste ma messenger martina prisenznakova 🙂