Skúsenosti s nevyhovujúcim ubytovaním v menších mestách
Ahojte, pracovne veľa cestujem a bývam po hoteloch, penziónoch apd. Žiaľ, väčšinou sa snažím pozerať na sumy do 100 eur/noc, čiže nejdem to tých top hotelov. Idem štandardne cez booking, pozerám si hodnotenie, recenzie apd. Ja neviem, či som ja náročná, alebo čo. Našla som si ubytko cez booking, hodnotenie 9.5, na fotkách pekný apartmán, s parkoviskom, plne vybavený. Cena 95 eur/noc, + 2 eur miestny poplatok, to nie je BA, ani KE, menšie mesto. Bookla som si ho. Apartmán sa nachádza v prerobenom obchodnom priestore bytového domu, čiže ste ako vo výkladnej skrini. Áno, má to zatemňovacie žalúzie zvnútra, ale tým pádom bez svetla. Keďže ide o obchodný priestor, okolo chodia ľudia, počujete hluk, a je to na prízemí, čiže splachovanie susedov, hluk z bytov apd. Ale s tým sa dá žiť. Je tu neuveriteľná zima, naozaj veľmi chladno. Všetko ide na CZT, čiže nie je možné tu zakúriť, ten priestor nebol stavaný ako byt. Po posteli išiel mravec 🙂. Ako len tak si tam prebehol. To bol taký malý bonusík. Nie je tu mikrovlnka. Parkovanie je spoplatené, zaplatila som 6 eur. Čiže za viac ako 100 eur mám chladné ubytko v obchodnom priestore, bez raňajok.
Môj hotel bol vybookovaný, žiaľ toto som našla na poslednú chvíľu, alebo tam boli hostely, alebo potom hoteli nad 120 eur. Mal pekné hodnotenie.
Príde mi ten pomer cena/kvalita nevyvážený. Čakala by som, že cena tohto bude max 60 eur. Za 95 eur na noc by som čakala niečo viac... ale asi som z iného sveta.
Keďže cestujem na pravidelnej báze, takýchto ubytovaní som zažila viac.
Tá zima ma dostala. Myslím, že som prechladla :/
Už len negatívne hodnotenie napísať.
to že je chladno by som riešila ihneď na mieste a kontaktovala prenajímateľa - nech zabezpečí ohrievač...
@anonym_autor a recenzie neboli pred tym ako si ho rezervovala ?
@anonym_autor nechápem toto nebolo zrejmé z obrázkov a popisu? Navyše isto si nebola jediná ktorá sa tam kedy ubytovala?
Ak popis nesedí tak vyplakavanie na koni nepomôže, kontaktuj prenajímateľa
@anonym_autor a recenzie neboli pred tym ako si ho rezervovala ?
@anonym_de876b recenzie boli také, ako dám aj ja. Ten apartmnám bude super v lete, je tam dostatočne chladno. Ale v zime nie. Inak zariadenie bolo veľmi pekné, bolo to moderné super, relatívne blízko centra, čiže to je ok. Len tá zima, nepíšem, že parkovisko zabezpečené, keď parkuješ na ulici za peniaze... a potom mikrovlnka nikde, ale ok. Mňa dorazilo to, že je to obchodný priestor, to nebolo z fotiek zrejmé a nikto tam ani takéto hodnotenie nedával.
@anonym_autor nechápem toto nebolo zrejmé z obrázkov a popisu? Navyše isto si nebola jediná ktorá sa tam kedy ubytovala?
Ak popis nesedí tak vyplakavanie na koni nepomôže, kontaktuj prenajímateľa
@anonym_6ebfcb máš pocit, že vyplakávam? To by vyzeralo inak ver mi. Kontaktovala som majiteľa a riešila som to. Písala som svoju skúsenosť a chcela som vedieť, či pomer cena/kvalita na malé mesto je takto bežná aj u vás. A či ste sa tiež stretli s ubytovaním v obchodnom nebytovom priestore skoro za 100 eur. That´s all, not big deal.
@anonym_6ebfcb máš pocit, že vyplakávam? To by vyzeralo inak ver mi. Kontaktovala som majiteľa a riešila som to. Písala som svoju skúsenosť a chcela som vedieť, či pomer cena/kvalita na malé mesto je takto bežná aj u vás. A či ste sa tiež stretli s ubytovaním v obchodnom nebytovom priestore skoro za 100 eur. That´s all, not big deal.
@anonym_autor ja by som vo výklade ani zadarmo nebývala, toľko k tomu.
@anonym_autor nie, nemám takú skúsenosť. Ja som objednávala apartmán v Brezne pre piatich za polovičnú sumu ako si zaplatila ty.
Nabudúce si vyber nejaké Airbnb.
@vkatush idem na firmu, čiže potrebujem reálnu faktúru a doklad. Vyhľadávam miesta, kde mám parkovisko, podľa možností v rámci ceny a ideálne aj raňajky. Štandardne v danom meste chodím do jedného penziónu, len bol full. Všetky ostatné boli buď ďaleko, alebo drahé. Toto bolo do 100 eur, s dobrými recenziami a hodnotením. Nehovorím, že v lete to je zlé, môže tam byť veľmi príjemne. Len v zime to naozaj nebolo ok, plus ten pocit, že spíš vlastne vo výklade mne nesedel.

No viac tam nepôjdeš a napíš negatívne hodnotenie. Čo iné mozeš urobiť?