icon

Ubytovanie s wellnesom v lyžiarskych strediskách na Slovensku

baryana
Včera o 10:00

Ahojte, sme zaciatocnici lyziari, a chceme ist na vikend niekde lyzovat
Viete poradit nejaky mensi hotel alebo penzion s welnesom priamo na svahu?ktore stredisko si vybrat?je ich vela, neviem si vybrat, tak prosim poradte. Sme z BA, takze max stredne slovensko. Vdaka

anonym_3fa879
Včera o 11:43

@baryana neporadim, ale práve prebiehajú jarné prázdniny a ešte dva týždne budú, tak predpokladám, že všetky ubytka na svahu budú plne vybookované teraz. Teda ak si myslela najbližší víkend...

patrike
Včera o 12:59

Rakusko by bolo tiez ok ?

baryana
autor
Včera o 15:32
@anonym_3fa879

@baryana neporadim, ale práve prebiehajú jarné prázdniny a ešte dva týždne budú, tak predpokladám, že všetky ubytka na svahu budú plne vybookované teraz. Teda ak si myslela najbližší víkend...

@anonym_3fa879 verim tomu, ze jednu dvojlozkovu izbu najdem😀. Do poslednej chvile som nevedela s istotou, ci budem moct ist.

baryana
autor
Včera o 15:33
@patrike

Rakusko by bolo tiez ok ?

@patrike netrufam si rakusko, ja sa nedohovorim.😬

anonym_3fa879
Včera o 15:35
@baryana

@anonym_3fa879 verim tomu, ze jednu dvojlozkovu izbu najdem😀. Do poslednej chvile som nevedela s istotou, ci budem moct ist.

patrike
Včera o 15:36
@baryana

@patrike netrufam si rakusko, ja sa nedohovorim.😬

@baryana Staci sledovat stranky penzionov a hotelov, casto tam mas zoznam reci, ktore niekto ovlada. Cim blizsie na vychod, tym vacsia sanca na madarsky alebo slovensky personal. V Taliansku som zase stretol Ukrajincov, chlap bol recepcny, zena robila vo welness. Reci sa neboj, nam hovorila pani v Rakusku, ako cez prekladac v telefone komunikuje s Holandanmi.