Ako fungujú upratovacie firmy a ich hygiena?
Ahoj kočky, neviete ako fungujú takéto firmy, prípadne panie keď chcem upratať domácnosť? Pre niekoho blbá a čudná otázka, ale zaujíma ma, či majú na každé upratovanie čisté handry na podlahu alebo sa môže stať, že predtým umývali s tou istou handrou v inej domácnosti, prípadne obchodných priestoroch, kanceláriách....chcela by som si dať upratať, avšak toto ma "mata", keď si predstavím, že s takou použitou handrou budú zmyvat u nás podlahy...brrr, to mi príde nechutné. Aj čo sa týka handriciek na umývadlá, Wc, prach...tie čo ste od "fachu", dajte má pls do obrazu 😊 vdaka
Ak sa s firmou dohodnes, moze pani pouzivat tvoje prostriedky a pomocky, len pride s holymi rukami a odide s holymi rukami. Ty si handry vyperies, cistiace prostriedky budu tvoje, ktore preferujes.
@soldi to by sa mi najviac páčilo 😊 len teda nechcem vyzerať ako blbá, preto sa pýtam, či je možnosť ich požiadať, aby používali moje mopy alebo prídu vždy so svojimi. Ďakujem za odpoved
ty si ich platis,je to sluzba,tak ako aj u kadernicky si povies co chces a potrebujes,myslim ze aj pri upratovani to funguje rovnako 🙂
Naša si doniesla nejaké handry aj čistiace prostriedky, no používa aj naše. Všetko tu necháva a ja to periem.

ja mam pani na upratovanie a upratuje mojimi handrami a cistiacimi prostriedkami.