icon

Ako očistiť liatinový hrniec od olejových škvŕn?

25. feb 2026

Kupila som si liatinovy hrniec potrela som ho olejom a dala do rury a teraz je cely flakaty od oleja ako to zachranit?

martinmmartin
25. feb 2026

potri este viac. Liatina musi byt furt mastna nech neoxiduje

hederamonstera
25. feb 2026

Vies co, mne to lepsie funguje, ked ho poriadne rozpalim na sporaku a tak ho potriem olejom pomocou papierovej utierky a necham tak. Ziadna hruba vrstva. vsetky mam krasne ako nove
V rure mi to dymilo a proste sa mi to nelubilo

autor
26. feb 2026

Takze ak potriem este viac a dam znova do rury tak mi zmiznu tie olejove zachnute flaky?🙈 som zufala

hederamonstera
26. feb 2026
@anonym_autor

Takze ak potriem este viac a dam znova do rury tak mi zmiznu tie olejove zachnute flaky?🙈 som zufala

@anonym_autor vies dat foto?

autor
26. feb 2026
@hederamonstera

@anonym_autor vies dat foto?

hederamonstera
26. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor joooj ale toto nie je cista liatina…to je smaltovana ci aka, poriadne to vydrhni a toto nemusis olejovat.

hederamonstera
26. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor toto je cista listina, ta sa musi olejovat, aby sa ochranila. Ale tebe ten smalt sluzi ako ochrana 🙂 tak uz len umyt (juj to bude roboty😁) a nemusis sa trapit olejovanim🙂

autor
26. feb 2026

Aha dakujem no tak to je zvlastne lebo takto bolo uvedene v navode s hrncom 🙂

hederamonstera
26. feb 2026
@anonym_autor

Aha dakujem no tak to je zvlastne lebo takto bolo uvedene v navode s hrncom 🙂

@anonym_autor blby navod. Mozno ta znacka robi aj aj hrnce (smaltovane aj bez smaltu) ale maju 1 navod.

autor
26. feb 2026
@hederamonstera

@anonym_autor blby navod. Mozno ta znacka robi aj aj hrnce (smaltovane aj bez smaltu) ale maju 1 navod.

@hederamonstera dakujem, super, tak som sa pdvazila tym padom pouzit pripravok na mastnotu a s takou magic hubkoi z dm slo vsetko krasne hned dole 🙂 kriza zazehnana😂