Ako zvládnuť pleseň v spálni?
Ženy som zúfalá. Mám v spálni takéto bodky po stene. Nechapem čotoje. Už som to niekoľkokrát aj savovala a stále to tam je. Je to pleseň? Alebo čo to je? Stretli ste sa s niečim takým doma? Spí s nami v izbe aj malé dieťa a mňa ide poraziť že čo sa mi to robí po stene.
Ďakujem
Áno, vystriekar poriadne savo proti plesní, a veľa veľa vetrať, pripadne tableta na odvlhcenie.
Plesen. Savo ju na chvilu vybieli (niekedy ani to nie), ale neznici, casom sa zjavi na tom istom mieste zas.
@alisaela my máme tiež také isté ,vyzerá to skôr ako fľaky a vôbec nevyčnieva nad povrch. A máme to v každej izbe,máme aj elektrický odvlhčovač a podľa toho viem že ani vlhko nemáme 🤷
ak to po save nevybledlo, tak to moze byt nejaka farba, alebo spina (olejova), ktora prerazila na povrch. Robosi su schopni v bytovke curat do rohu miestnosti a ludia maju po nastahovani smrad a nevedia z coho... rovnako som videl padnut mazivo a roztreknut na stenu novu, pricom to dalsi den bolo iba utrete a omietnute - hadaj ako to muselo o par mesiacov vyzerat....

Je