Čím najlepšie prať čierne prádlo?
Ahojte, cim periete cierne pradlo? Mam pocit ze ked periem cierne , tak divne vonia.. Skusala som perwoll renew black aj z dmka na čierne..Ale mam pocit ze nic moc. Co pouzivate ?
Inak cierne aj mne v poslednej dobe bohvieako nevonia a nechápem prečo. Možno je to tými praskami. Začala som používať Avivaz Tresori tu sivú to je jedine po čom mi všetko pekne vonia
Vzdy periem so sanytolom, plus klasika ariel kapsule a zelena puella. Susim v susicke a nasledne prezehlim. Nema co smrdiet takto na pradle akejkolvek farby. Manzel nosi domov pracovne oblecenie, vela ciernej a cierne monterky. Vsetko pekne jemne vonia. 🙃👍
s ciernym sa trapim aj ja... a hlavne ked dam avivaz tak mam vacsinu ciernych nohavic flakatych. Cize davam Perwol na cierne, ocot s vodou 1:1 a este tie obrusky na cierne pradlo - tu mi to poradili... aspon tie flaky nemam... ale vona nic moc...
mám doma všetko čierne- aj posteľné povlečenie, uteráky a doplnky .... a vlastne celý môj šatník je čierny 🙂 roky som skúšala všetko možné a nemožné a za mňa je overené z DM na čierne- gél a do nádobky na aviváž 4 kvapky esenciálneho oleja ( u nás práve ide citrónová tráva ). periem vždy obrátené, okamžite vybrať po praní a vešiam cez dve tyčky, tričká, košele a šaty vešiam na vešiak. v skriniach mám nalepený vatový tampón a sem tam dokvapnem esenciálny olej pre peknú vôňu
Mne prestalo smrdieť tmavé oblečenie, keď som začala používať namiesto aviváže, sanytol dezinfekciu na pradlo a namiesto tekutého gélu zasa prášok .
Formil tekutý a občas trocha žltej aviváže cocollino, v živote mi čierne prádlo nesmrdelo. A to ho máme prevahu, hlavne syn.