Máte skúsenosť s parfumami do prania od Voňavý domov?
ahojte, skusala som uz rozne parfemy do prania ako giovani ci puella ale uprimne som nebola s vysledkom spokojna. Na Vonavy domov som pocula mnozstvo pozitivnych ohlasov z okolia ale som uz opatrna, mate niekto osobnu skusenost?
ja som bola spokojna aj s tymi co spominas, ale topka su za mna tie od plackovej queen. to je brutalna vona 😉
Skus si najst 869 rovnakych tem. Zaberie ti to 6 sekund.
@naty286 používam uz niekoľko rokov len Voňavý Domov a nedám naň dopustiť. Vyskúšala som Puellu ale robila mi fľaky na oblečení. Giovani som tiez používala no veci mi po častom praní zatuchli až tak, ze som ich musela vyhodiť. Takže vždy som sa vrátila ku Voňavému. Vonia mi cely dom aj susedia sa pytaju v com periem ked v lete susim prádlo vonku 😆
@naty286 príšerné sú, ten smrad sa nedá z prádla dostať ani viacerými praniami
tak no ženy, čo jednej nevonia, neznamená, že nebude druhej..ja som používala aj puellu aj voňavý domov (teraz mám z voňavého od Queen, aj keď Plačkovú vyslovene nemusím) a samozrejme aj záleží koľko toho dáš do prania..a v pohode, spokojnosť a nie nerozožralo mi to práčku..a tiež to nemám tak, že neviem vyprať alebo čo, jednoducho potom toho moc dávate, všetko s mierou 😉
odporucam, periem s nimi uz asi rok, skusala som aj ine znacky, puelu, ale ked mi rozleptala pracku, tak som sa zlakla. s olejmi vonavy domov som zatial problem nemala, jedine len ten, ze ich casto nakupujem a nemam to kde uskladnovat. za mna najlepsi je aktualne olej do prania luce.
@naty286 ja som mala puellu a mne to zničilo pracku az tak ze som kupovala novu.. giovani mi absolutne nevonia priam smrdi a to som skúsala všetky vone uz cez vzorky.. vonavy domov ma vyhodu v tom ze majú vela voni a našla som si tam konecne tu co mi vonia a ze mi nic ich oleje neznicili takže ja oporucam
Ja nerozumiem načo tie svinstvá si pchajú ľudia na prádlo a potom oblečenie nosia na sebe, samé chemikálie.
Ja mam dobru skusenost s vonavydomov, skusala som aj puellu aj giovani a myslim zdravko este, z vonavydomov nie su take silne, preto mi viac vyhovuju.
@naty286 áno, je to silné ako fras, napáchne každý kúsok bytu a šíri sa to aj do okolia, čiže napáchnu byty aj susedom. A to nehovorím o chudákoch kolegoch v práci a spolužiakov detí v škole.
@belllinka suhlasim.u nas v robote to je des ako chodia chlapi vyvonani.az mi je z toho kolkokrat zle..presne viem kto bol kedy v kuchyni.nehovorim o tom ze chudatka ucitelky ked im pride 10deti alebo aj 5 vyvonanych.za mna je to vsetko chemia. Vsade jam clovek ide sama vona. Na lyzovacke stali pri nas tak navonany.celu jazdu co isli pred nami sama vona.ze som musela zastavit nech prejdu.v kostole, u lekara sama vona normalne to je az des.
pointa problémov s týmito parfémami je dávkovanie - ja používam aj puellu, aj voňavý domov - ale dávam fakt len pár kvapiek - nikdy mi nič v byte napáchlo, nešírilo sa to do okolia, takže ani byty susedom, ani kolegovia v práci to nemôžu cítiť - je to jemnunká vôňa ...
ale ako píšem - pár kvapiek, viac nie ...
k otázke - voňavý domov sa mi vône páčia viac ako z puelly ..
pointa problémov s týmito parfémami je dávkovanie - ja používam aj puellu, aj voňavý domov - ale dávam fakt len pár kvapiek - nikdy mi nič v byte napáchlo, nešírilo sa to do okolia, takže ani byty susedom, ani kolegovia v práci to nemôžu cítiť - je to jemnunká vôňa ...
ale ako píšem - pár kvapiek, viac nie ...
k otázke - voňavý domov sa mi vône páčia viac ako z puelly ..
@biba_18 Úprimne tiez si myslim ze je to davkovanim.
@belllinka suhlasim.u nas v robote to je des ako chodia chlapi vyvonani.az mi je z toho kolkokrat zle..presne viem kto bol kedy v kuchyni.nehovorim o tom ze chudatka ucitelky ked im pride 10deti alebo aj 5 vyvonanych.za mna je to vsetko chemia. Vsade jam clovek ide sama vona. Na lyzovacke stali pri nas tak navonany.celu jazdu co isli pred nami sama vona.ze som musela zastavit nech prejdu.v kostole, u lekara sama vona normalne to je az des.
@anonym_f3827f Dobry den. uprimne si myslim ze je to sposobene davkovanim a ludia to prehanaju. Ked viete ako davkovat moze to byt prijemne🙂
Ja nerozumiem načo tie svinstvá si pchajú ľudia na prádlo a potom oblečenie nosia na sebe, samé chemikálie.
@3009 presne! A potom tu zakladajú témy o tom, ako hľadajú dezodoranty a inú kozmetiku pre deti, ale mali by byť iba prírodné. Ale decku kľudne oblečú oblečko vymáchané v tom smrade 😂
@naty286 vonavy domov splna moje poziadavky, aby pradlo vonalo az kym sa neocitne znova v kosi na pranie a aby vonalo aj po vytiahnuti zo susicky... problemom pre mna boli vone, ktoré mi nie az tak sedeli... ja pouzivam kifru- tam mi nevoni len jedna vona.... my s kamoskami a okolim sme kifra positive ...
tiez som nazoru, ze niektore zial leju kyblom ... a nie podla davkovania... ja milujem vonu pradla, a tiez viem , ktora kamoska v com prala, ale zase nie tak, aby ma bolo citit na dva kilometre
@naty286 vonavy domov splna moje poziadavky, aby pradlo vonalo az kym sa neocitne znova v kosi na pranie a aby vonalo aj po vytiahnuti zo susicky... problemom pre mna boli vone, ktoré mi nie az tak sedeli... ja pouzivam kifru- tam mi nevoni len jedna vona.... my s kamoskami a okolim sme kifra positive ...
@krasneleto ktore vone vam prosim sedeli? z vonavehodomova
@krasneleto ktore vone vam prosim sedeli? z vonavehodomova
@naty286 tusim len ylang patchulli ak si spravne spominam... ale ani ta nie viac ako jedno balenie... nie je to moja salka kavy

@naty286 áno, je to silné ako fras, napáchne každý kúsok bytu a šíri sa to aj do okolia, čiže napáchnu byty aj susedom. A to nehovorím o chudákoch kolegoch v práci a spolužiakov detí v škole.