Poradíte dobrý a lacný gél na pranie?
Čaute poraďte dobrý a lacný gél na pranie alebo prach so sviežou vôňou
ja som teraz kúpila prvý krát prášok aj gél v Lidli a nevidím rozdiel voči značkovému.
Pozri si návody na internete. Prášok aj gél sa dajú lacno a ekologicky vyrobiť doma
Lidl ma fajn pracie prašky, ked som bola finančne natesno, kupovala som ten lidl marseilske mydlo, ten je fakt fajn.
ešte rada - Kaufland ma velmi lacne gely, ale su fakt zle zle zle. Nevyperu dobre, pradlo nevonia, skor tak divne smrdi a ma na sebe taky "povlak".
V teta drogerii sa inak da velmi dobre nakupit tento tovar, mavaju tam vyborne akcie.
Lidl ma dobre gély, ja som často používala Formil s vôňou marseillelskeho mydla. Celá izba od toho vonala
Denkmit z dmky. Aj prach aj gél super. Aviváž používam len dezinfekčnú tiež denkmit.
Denkmit v dm majú teraz prášky na 80 praní a výborná cena...a peru výborne ak nie lepšie jak Ariel. Apersil
@lizatko1009 ja to tak síce nevolám, ale tak miernu logiku mi to dáva. 😏 Ale keď už sa musím nad niečím zamýšľať, tak čo také kramy? 😂
Denkmit je fajn, pradlo pekne vonia a dobre vyperie (na skvrny ale davam zlcove mydlo). Kupujem gel na citlivu pokozku. Este fajn je Lovela alebo Cocolino. Ariel a Persil pouzivat nemozem, maju v sebe nejaku zlozku, co muzovi a detom drazdi pokozku, aj ked kupim ten sensitive.
Ďakujem za komentáre k veci vyskúšam denkmit a ešte som našla nejaký nemecký na.nete
Ja som teraz kupila savo gel univerzal a je fajn aj pekne vonia a aj dost peni..musela som dat este raz plakanie nabuduco ho dam menej do pracky
Savo gél na farebne, stačí ho veľmi máličko a to mám 9kg práčku. Vyperie dobre, prádlo vonia aj v skrini. Ten Savo univerzál mám vyskúšaný prášok a ten nebol dobrý, svetle dobre nevypral a tmave zosvetloval.
Formil z Lidla je prekvapivo naozaj dobry aj gel aj kapsule, Denkmit gel a prasok dobre, kapsule az tak nie

bud chces dobry alebo lacny.... vyber si....