Prianie vecičiek pre bábätko
Ahojte koľko dopredu ste prali veci pre bábätko?ja som dve mesiace pred termínom.Nevyprcha vôňa alebo nezatuchnu v skrini.teda ja mám komodu nechať pootvorené šuflíky?
Ja tak 2-3 mesiace pred? Nevedela som sa dočkať 🙂 nevidím v Tom žiaden problém pokiaľ nemáte vlhké izby kde hrozí vznik plesní atď. Veď aj bežne mám svoje veci odložené v skrini, sezónne, napr. Šaty ktoré som toho roku ani neobliekla na seba a nie sú zatuchnuté, veď z čoho by aj boli.
@tetaandulkova ja som myslela tak keď je aj nová tá komoda tak preto.ale je vyumyvana
okolo 30 teho tyzdna som poprala a pozehlila
Tiež som ich mala v novej komode, nevidím v Tom problém, pokiaľ fakt nemáte veľkú vlhkosť v izbách, vtedy sa robia plesne.
@tetaandulkova tak pravidelne vetrám ale chcem to poprat kým je ako tak po pekne ale plánujem kúpiť aj sušičku prádla na zimu vraj je to dobrá vec len či sa nescvrknu tie malé vecičky tam potom🙂
@ivec16 ahoj a v akom prášku a voňali potom veci či tá vôňa vyprchala vraj tie pre bábätká pracie moc nevonaju ja mám kúpený Bupi gél a persil

ja som mesiac a pól pred termínom začala prať a žehliť, veci síce už tak nevoňajú, ale zatuchnuté nie sú ☺️