Smrad naftalin/riedidlo
Ahojte, v jeden deň, keď sme prišli z práce nás prekvapil smrad podobný riedidlu, naftalinu?. Bolo cítiť všade na dolnom poschodí. Najviac v špajzi. Na nič sme neprišli, nevieme odkiaľ sa to berie. Toto isté sa stalo asi pred pol rokom, po týždni smrad sám zmizol. Nenapada vás, z čoho by to mohlo byť? Čo by mohlo rovnako smrdieť? V špajzi je zatvorené okno, nemohol sa tam dostať z vonka.
Plyn doma nemáme ani ten postrek sme nepoužil
@miamia04 ja viem, práveže to je strašne divné. Ani sme nemalovali, nemáme doma farby a tieto veci. Len ma napadlo, či by tak nemohlo smrdieť nejaké jedlo
Jedlo? Hmm, tuším niečo smrdí ako naftalín, zdá sa mi, že niektoré hríby tak cítiť, asi treba skontrolovať všetky potraviny v špajzi, či tam niečo nepracuje..
@miamia04 len je zvláštne, že smrdelo.cele Dolné poschodie dosť výrazne. A najintenzívnejšie to bolo v špajzi
Máte drevené podlahy? Alebo aj iné, staršie v špajzi, alebo v stenachy, či sa tam niekedy v minulosti niečo nevylialo, nevsiaklo, natieralo niečím takým a teraz sa to odparuje pri určitých podmienkach?
@miamia04 sú, drevené pôvodné parkety. No, počas 5 tých rokov čo byvame to smrdí 2x. Ale už sa smrad vytratil.
Možno niečo pod tou podlahou, treba to vyňuchať, keď to zasa bude cítiť, a poznačiť počasie alebo čas, kedy ten smrad cítiť.

Plyn?