icon

Tipy na aviváž, ktorá prevonia prádlo

Dnes o 19:05

Ahojte. Poraďte prosim aviváž, z ktorej nebude voňať celý činžak - ale prádlo bude voňavé s jedmným nádychom. Nie oleje.

Ďakujem

anonym_42adba
Dnes o 19:06
sticker
motylik2559
Dnes o 19:10

@anonym_autor Ahoj, ja mam docela rada modry Silan, ten Fresh Sky🙂 Len teda, kazdy ma ine cuchove bunky, ale mne tento voni.

anonym_d5b23e
Dnes o 19:15

@anonym_autor Ja som milo prekvapená ako dobre a silno vonia s Lidla Doussy luxory. Nikdy som také nepoužívala,ale túto mám rada.

anonym_05effc
Dnes o 19:15

@anonym_autor mne ulahodili la essenza neve, taká modrá. Veľmi jemná vôňa, čistá, krásna. Žiadna ťažká ako puella😵‍💫

anonym_d5b23e
Dnes o 19:16
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, ja mam docela rada modry Silan, ten Fresh Sky🙂 Len teda, kazdy ma ine cuchove bunky, ale mne tento voni.

@motylik2559 Ja mám najradšej tiež modrý aj modré a oranžové Cocolino .

autor
Dnes o 19:27

@anonym_autor dnes mi padli oči https://www.mojadm.sk/feeleco-avivaz-relax-p859.... ale nikdy som ani o nej nepocula, neskusala

dorizzz
Dnes o 19:39

Ja mam rada Lenor sensitive- biely

anonym_11ad56
Dnes o 19:42

Lenor žltý alebo zlatý ja ho volám zlatý 😄 zlatá orchidea+vanilka .Vonia nám celý byt od nej

muchotrafka298
Dnes o 20:31

Biele Coccolino so zltym napisom, tusim sa vola Almond. K tomu sa vzdy rada vratim, lebo ta vona nie je silna, je to jemne a nerusi.

henka123123
Dnes o 20:40

Ja mam rada lenor modre gulicky...alebo lenor baby biely..alebo buppi avivaz

kavasmliekom
Dnes o 20:53

Azurit s s modrým vrchnákom

biba_18
Dnes o 20:53

ja mám rada lenor luxe gold orchid

zuzana76
Dnes o 20:58

https://www.lunys.sk/herbow-baby-aloe-vera-aviv... ja pouzivam tuto, maju v DM, jemna vona

anonym_d2817d
Dnes o 21:03
@motylik2559

@motylik2559 aj ja len tento nakupujem uz asi 5 rokov, pri inom nevydrzim.