Tyčový vysávač - bez mopu
Prosím poradte mi znacky, nepiste ale iba Dyson alebo Rowenta, cely nazov + čo Vám vyhovuje prípadne nevyhovuje 🍀
Mame Xiaomi tycovy a zvladne aj nasho dlhosrsteho hunateho psa. Ma aj svetielko, vidim vsetok bordel a ako mizne. Za mna super. Model tusim G20 max
Kkso ja som fakt na dnes unavená 😂🙈 čítam že Tyčový vysávač - bez mozgu 😂😂😂🤦♀️
Kkso ja som fakt na dnes unavená 😂🙈 čítam že Tyčový vysávač - bez mozgu 😂😂😂🤦♀️
@anonym_ac18c5 ved pravdu pises. Nema mozog 🤣
Mame Xiaomi tycovy a zvladne aj nasho dlhosrsteho hunateho psa. Ma aj svetielko, vidim vsetok bordel a ako mizne. Za mna super. Model tusim G20 max
@gaia14 tiež máme spomenutý a som s ním veľmi spokojná. Dá sa ho perfektne klbit a často aj nadstavce využívame. Jediná nevýhoda, že stojan je potrebné vŕtať do steny, ale to sme si poriesili v špajzi, takže nám nikde nezavádza. Ešte musím vyzdvihnúť nabíjanie . Žiadna ohyzdna stanica, jednoducho kabelova nabíjačka, ktora sa potom odloží 💁♀️
Uplne jednoduchy Eta moneto pred viankcami stal cca 100e. Na denne upratovanie absolutne postacujuci.parkuje v rohu obyvacky stale je po ruke.raz za tyzden ho poriadne vycistim a maka dalej..
My mame Dyson V12 Detect Slim Absolute nejaku poslednu verziu a teda dobry je, lahky, dobre sa s nim vysava, ten turbo mod ma vysoky saci vykon ale zasa kratku vydrz. Uz som tu ale v inej teme pisala, ze si nie som 100% ista, ze stoji za tie peniaze 🙂 myslim, ze sa da kupit aj cenovo efektivnejsi s podobnymi kvalitami. Ale teda spokojna som, spokojnejsia by som bola, ked by nebol taky drahy 🙃
Samsung Bespoke Jet Pet- samostatne stojaca základňa, ľahký, nemá svetielko, ale má takú funkciu, že v základni je klasické vysávačové vrecko a keď dovysávam, stlačím jeden gombík a bordel sa vysade zo zbernej nádoby do toho vrecka. Máme ho asi trištvrte roka a vrecko som ešte nemenila, tak sa to tam tlakom natlačí, že ešte stále nie je plné a vysávam denne. Má rôzne nádstavce v balení.

sem sa pripojim, lebo by som chcela taky vysavac, ale kedze su dost drahe, radsej si necham odporucit niekym, kto ho uz doma ma...