icon

Výmena okien: kedy upratujete po rekonštrukcii?

Včera o 16:24

Ahojte, upratovali ste až po výmene okien v celom dome, alebo priebežne? Lebo ja som už niektoré okná umyla, utrela prach, keď odídu povysávam, nech nie je veľký bordel. Stále mám pocit, že nič nerobím 😃 ešte zajtra budú robiť posledné dvere a okno.

glorikarebeka
Včera o 16:39

Ja som vždy len vysavala a zametala, umyvala som až keď už nikto neprišiel
A vždy keď som spravila jednu izbu,zavrela dvere....

anonym_b3ecf9
Včera o 17:30

@anonym_autor to na to sa potrebuješ pýtať na koňovi? Veď rob, ako uznáš za vhodné.

sisska96
Včera o 18:20

Iba na konci.

frflos_nespokojny
Včera o 18:27

my sme to dali za jeden den, ale menili sme ich z exterieru. nerozbijali sme spaletky v izbach a potom generalny poriadok. nezavidim 😉

autor
Včera o 18:58
@glorikarebeka

Ja som vždy len vysavala a zametala, umyvala som až keď už nikto neprišiel
A vždy keď som spravila jednu izbu,zavrela dvere....

@glorikarebeka ďakujem za radu 🙂

autor
Včera o 18:58
@sisska96

Iba na konci.

@sisska96 ďakujem za odpoveď 🙂

autor
Včera o 18:59
@frflos_nespokojny

my sme to dali za jeden den, ale menili sme ich z exterieru. nerozbijali sme spaletky v izbach a potom generalny poriadok. nezavidim 😉

@frflos_nespokojny ja som šťastná za nové okná, len som chcela skúsiť, či mi niekto poskytne ideálnejšie riešenie ako to robím ja 🙂

spongebob1
Včera o 21:56

@anonym_autor Urcite priebezne, pomaly dalej zajdes. Ja priebezne upratujem domacnost, od pondelka do stvrtka a v piatok poobede ked skoncim v praci, mam vikend. V podstate 2,5 dna.
Neviem si predstavit neporiadok v celej domacnosti po vymene okien a stravit 2 dni s upratovanim od rana do vecera.