2-mesačné bábätko nechce kakať
Maminky, tie ktoré hlavne kojite a len prikrmujete. Ako vám kaká bábätko? Naša 🌟 nám prestala kakať zo dňa na deň, akoby ju zapekalo, musím jej pomáhať tyčinkou aby sa vykakala lebo je nespokojná a vidieť že ju niečo bolí. Prdiky má často len sa nevykaka. Dávam jej Nutrilon 1 klasický už od narodenia, do 6 týždňov bolo všetko ok a potom sa to zmenilo, máte s tým niekto skúsenosti? Ja sa vyhýbam všetkému zvoho by ju mohlo zapiecť.
@annamivo no u nás naopak😀
@uzanka16 presne tak ,nie každý vie a chce prijať radu, ja si rada vypočujem čo pomohlo iným a skúšam čo zaberie a bude vyhovovať nám. Syn mi napr ako som prestala kojiť vôbec nechcel mlieko lebo bolo vo fľaši,neskôr keď už vedel piť z pohára či z krabičky tak si vypýta mlieko rovno z chladničky a pije 😆 nemôžem mu ho ani zohriať ... Dúfam že vydržím dcéru kojiť aspoň polovicu z toho čo syna 🙂

@sono2 tazko niekomu radiť keď bude aj tka oponovať.toto sa mi x-krát stalo pri kamoskach ktoré chceli radu s kojenim,že nechcú prestať kojit a aj tak cumel, fľaša,stále prikladám často na požiadanie ale spí 3-4 hodiny a dookola.Dokrmuju lebo tvrdia že majú málo mlieka.Poradila som a prd z toho nakoniec skončili az na 1 na UM.jedina kamoška má poslúchla,chlapček má rok a koji stále.nedavno mi povedala že už nemá mlieko lebo malý často chce a reve.ja jej moja drahá už je väčší a trosicka aj zavislak preto často pýta a plače,najprv nechcela pocuvnut dávala mu UM ale chlapec nechcel a nakoniec mlieka mala do sveta.