25 dňová dcéra pije Nutrilon a strašne sa pučí
Ahojte, dcera ma 25dni je na UM na Nutrilone klasickom no od piatku sa strašne pučí, krúti jej črevá,kaka iba 1x za 24h,je nekludňa,dr poradila probiotika kupila som biogaia ale kŕče boli este horsie tak jej ich uz 2dni nedala, premyslam nad zmenou mlieka z klasiky na Nutrilon Omneo Comfort vraj je lepsie stravitelny. Ake mate skusenosti s nim?
U mojej dcerky po Nutrilone to iste a pediatricka ma nasmerovala na Nutrilon Profutura a davala som aj Sab simplex...
A este ma napadlo,ze som nedavala vigantol ale jamieson
Mne syn z Nutrilonu stále len kakal a prehanalo ho. Nepriberal a plakal. Skúsila som Sunar complex a bolo dobré aj priberal aj pekné spinkal. Pre istotu som mu dávala aj biolac baby
@anyy23 probiotika je jedna vec - ale neviem, ci lieky proti kolike nie su trocha na inom principe . sab simplex, espumisan a tak .... skus prestudovat. bio gaiu chvalia .... inac, menit mlieko tiez ne hala-bala, pise/hovori sa, ze dieta potrebuje tak par dni (10-14) na zmenu a menit castejsie je zle. je na nutrilone od narodenia? skus teda nejaku tu premiovu radu a ak sa to nezlepsi, tak inu znacku po par dnoch ...
@ukulela nezabera ani espumisan bohuzial , Nutrilon ma od narodenia a od piatka sa trapime s kolikou, uz si nevieme rady, na chvilku sa ukludni a potom znova plac bez konca kraja,nechcem menit hala bala mlieko ale dnes mi 2lekarnicky v 2odlisnych lekarnach povedali ze ak jej robi zle jeden nutrilon bude zrejme kazdy lebo ze podla zlozeni pouzivaju do vsetkych rovnaky skrob len obmienaju primesy k tomu a na Hipp som necitala negativne skusenosti preto nad nim premyslam
To sa upravi len skusanim vsetkeho mozneho a roznych kombinacii, ze co jej sadne. Alebo proste rurka.
Keď jej také sračky dávaš

@anyy23 skuste probiotika Infant dophilus v prasku,nasej velmi pomohli.a takisto ci by nebolo lepsie zmenit celkovo znacku mlieka,nutrilon ma hustejsie zlozenie a niektorym detom je tazky na zaludok..