icon

4,5 mesačná dcéra plače počas pitia mlieka

nikolatvrda56
10. aug 2020

Poraďte prosím mala je od 6 týždňa na kendamil bio organic .. teraz ma 4 a pól mesiaca a cca posledné 2 týždne cez deň plače keď pije mliecko do teraz papala pekne 190ml no teraz sa vykrúca , vyhadzuje fľašu z úst plače a vypije len okolo 100 , 120 ml niekedy aj menej .. dávame aj prikrmy tie spapa pekne .. nemáte niekto podobnú skúsenosť ? Fľašky sme už zmenili ale stále to iste myslite že mám zmeniť mlieko ? Ďakujem

katkatonkova
10. aug 2020

Skús jej kúpiť espumisan L pre bábätká....možno ku bruško boli keď mliecko bublinkuje keď s ním zatrepes....

nikolatvrda56
autor
10. aug 2020

@katkatonkova ten som dávala na začiatku ale teraz keď jej ho občas dám sa dosť grcka a ma moc vodnatu stolicu .. bruško ju určite neboli lebo kaka pekne

kikidee
10. aug 2020

Vsak a ked ste zacali uz prikrmovat, nemoze byt ze nie je viac hladna? Ze jej to deci proste staci?

jvasenka
10. aug 2020

@nikolatvrda56 neboli nejake problémy aj predtym? Nervozita, problem so spankom, placlivost alebo bolesti bruska??? My sme z kojenia presli na kendamil a vytvorila sa nam alergia na bkm

havana40
10. aug 2020

Nema to aj zo zubkov? Nas toto robil ked mu islu zuby.. 🤷‍♀️

nikolatvrda56
autor
11. aug 2020

@kikidee však papa každé 3 až 4 hodiny cez deň takze určite je hladná a celu noc spi .. a do teraz pekne papala .. včera sme skúsili ešte jednu novú flašku a zatiaľ pekne papa uvidíme ako bude papať cez deň

nikolatvrda56
autor
11. aug 2020

@jvasenka nie vôbec iba na začiatku ju občas bolelo bruško ale keď sme prešli na kendamil tak bolo všetko super aj celu noc začala spávať

nikolatvrda56
autor
11. aug 2020

@havana40 jej idu zúbky už od 2 mesiacov a stále nič ale je možné že to bude asi to .. možno to začína viac vnímať

havana40
11. aug 2020

To budu podla mna tie zubky 🙂

janamexico
11. aug 2020

@nikolatvrda56 ja som do kazdeho mliecka pridavala kvapky koli prev mala mala do 8 mesiaca rexlux a grcala z kadeho mliecka mne na gastre odporucili toto a mozem povedat ze nam to zabralo moze mat flaska silny tok mliecka nestiha hltat alebo reflux ja som nekojila mliecko davala ma 2-3 x pocas krmenia po kolinprev nemala problem ani s vracanim ani s kakou ked kojite kat dat babetku na lyzicku skuste nie hned naraz dat plnu davku najprv 2 kvapky ak by nepomohlo tak viac

janamexico
11. aug 2020

@nikolatvrda56 karolina teda ja som som do 8 mesiacov vystredala asi 6 mliek umelych a 20 flias najviac sa nam osvacilo mliecko bio dm a glaska mnam