4-mesačná papá len v spánku
Ahojte, zaujima ma ci mal niekto skusenost ze babo pije len v spanku. Mala ma zajtra 4 mesiace a stym papanim to je od zaciatku boj ale toto je novinka. Dam jej flasku 2krat cucne a place ako tur. Skusam a zas to iste. Minule som ju uspala a vypila vsetko. Tak to dnes tak je uz od rana. Skusam dat a place, tak ju uspim a vypije aj 150. Pine bebu ar lebo ma reflux. Ma stym niekto skusenost prosim ? Uz som zufala.
@rebeka_02 na ake mliecko prosim ta ?
@adika21693 teraz papáme Hami 🙂
Ahoj moj maly ma takmer 5 mesiacov a zacal mi trucovat cca 2tyzdne to trva, je hladny a aj unaveny ale nevypije mlieko, rozculuje sa musim ho trosku “upokojit” - uspat a az potom mi vypije celu flasu 120-150 ako kedy... neviem cim to je ale ja to pripisujem trucovaniu,asi len skusa kde su hranice inak si to vysvetlit neviem
@adika21693 pamätám si to ako jednu nočnú moru, toto nám robil synček od 2 mesiaca a teda my sme skúšali možné a nemožné a nič nám nepomohlo to zmeniť bolo to šialené, jednoducho som už bola zúfalá , skúšali sme rôzne mlieka a fľaše, rôzne nálady , rôzne možnosti a všetko bolo rovnaké jednoducho pil len v spánku a to celú fľašu vždy, najhoršie bolo, že som ho už potom častokrát zobudila a spánok mu chýbal bol to šialený boj a doteraz neviem príčinu.
My sme si potom už pomáhali tak, že akonáhle dokončil 4 mesiac dávala som hneď tie prvé príkrmi Hami a Hipp a domácu bio zeleninku a ovocie, a všetky rôzne mňamky od 4 mesiacoch, jedine takto sme prežili.
Už som bola šťastná že má 4 mesiace.
Mlieko nevypije ani teraz a to má už 9 rokov 😊
@etela_1 ahoj mozem sa opytat? Ja som zacala s prikrmom zatial zelenia ale pohravam sa s myslienkou tej kase po poobednom spanku, len neviem ci nozem uz hned od zaciatku lebo mlieko je aj u nas boj uz od zaciatku... po akom casovom odstupe si pridala aj 2prikrm tu kasu? Lebo vraj druhe jedlo by mal mat az po meiaci a to ovocie ci co ...ale bojovat takto dalej je uz narocne...
@zuzana_ilkova je to šialené veru takto bojovať, kto to nezažije ani nikdy nepochopí a dokonca ani neuverí ....
Vôbec som neriešila už potom tie termíny a odporúčania, jednoducho som dávala všetko dovolené od 4.mesiacov a striedala som pekne a bolo to konečne normálne, že som vedela , že papká a aj pri vedomí 😊 nielen v spánku mlieko
@etela_1 dakujem 😉 zacnem s tym tiez nech mame uz obaja pohodu 😁
Myslím, že je to strajk. Prejde to. 🙃 Ja dojčím a to isté. XD Bude mať čoskoro 4m.
@ivangeline som nevedela ze moze strajkovat aj pri UM...dufam ze to prejde lebo ona malinko priberala a teraz ked konecne zacala a som sa tesila tak prislo toto.
@ivangeline som nevedela ze moze strajkovat aj pri UM...dufam ze to prejde lebo ona malinko priberala a teraz ked konecne zacala a som sa tesila tak prislo toto.
@zuzana_ilkova Takto.. 5 mesačné bábo ešte nevie trucovat či štrajkovať. Prešla som si tým istým viac krát. Poznám to až príliš dobre. Tiež som sa nevedela dočkať 4. mesiaca

Ahoj, my sme pili Nutrilon zo začiatku bolo všetko ok, ale cca týždeň to bol tiež boj s jedením a píla len v spánku keď som jej dávala v bdelom stave tak strašne plakala....zmenili sme mliečko a opäť je všetko v poriadku 🙂