icon

4-mesačná papá len v spánku

adika21693
26. máj 2020

Ahojte, zaujima ma ci mal niekto skusenost ze babo pije len v spanku. Mala ma zajtra 4 mesiace a stym papanim to je od zaciatku boj ale toto je novinka. Dam jej flasku 2krat cucne a place ako tur. Skusam a zas to iste. Minule som ju uspala a vypila vsetko. Tak to dnes tak je uz od rana. Skusam dat a place, tak ju uspim a vypije aj 150. Pine bebu ar lebo ma reflux. Ma stym niekto skusenost prosim ? Uz som zufala.

rebeka_02
26. máj 2020

Ahoj, my sme pili Nutrilon zo začiatku bolo všetko ok, ale cca týždeň to bol tiež boj s jedením a píla len v spánku keď som jej dávala v bdelom stave tak strašne plakala....zmenili sme mliečko a opäť je všetko v poriadku 🙂

adika21693
autor
26. máj 2020

@rebeka_02 na ake mliecko prosim ta ?

rebeka_02
26. máj 2020

@adika21693 teraz papáme Hami 🙂

zuzana_ilkova
26. máj 2020

Ahoj moj maly ma takmer 5 mesiacov a zacal mi trucovat cca 2tyzdne to trva, je hladny a aj unaveny ale nevypije mlieko, rozculuje sa musim ho trosku “upokojit” - uspat a az potom mi vypije celu flasu 120-150 ako kedy... neviem cim to je ale ja to pripisujem trucovaniu,asi len skusa kde su hranice inak si to vysvetlit neviem

etela_1
26. máj 2020

@adika21693 pamätám si to ako jednu nočnú moru, toto nám robil synček od 2 mesiaca a teda my sme skúšali možné a nemožné a nič nám nepomohlo to zmeniť bolo to šialené, jednoducho som už bola zúfalá , skúšali sme rôzne mlieka a fľaše, rôzne nálady , rôzne možnosti a všetko bolo rovnaké jednoducho pil len v spánku a to celú fľašu vždy, najhoršie bolo, že som ho už potom častokrát zobudila a spánok mu chýbal bol to šialený boj a doteraz neviem príčinu.
My sme si potom už pomáhali tak, že akonáhle dokončil 4 mesiac dávala som hneď tie prvé príkrmi Hami a Hipp a domácu bio zeleninku a ovocie, a všetky rôzne mňamky od 4 mesiacoch, jedine takto sme prežili.
Už som bola šťastná že má 4 mesiace.
Mlieko nevypije ani teraz a to má už 9 rokov 😊

zuzana_ilkova
26. máj 2020

@etela_1 ahoj mozem sa opytat? Ja som zacala s prikrmom zatial zelenia ale pohravam sa s myslienkou tej kase po poobednom spanku, len neviem ci nozem uz hned od zaciatku lebo mlieko je aj u nas boj uz od zaciatku... po akom casovom odstupe si pridala aj 2prikrm tu kasu? Lebo vraj druhe jedlo by mal mat az po meiaci a to ovocie ci co ...ale bojovat takto dalej je uz narocne...

etela_1
26. máj 2020

@zuzana_ilkova je to šialené veru takto bojovať, kto to nezažije ani nikdy nepochopí a dokonca ani neuverí ....
Vôbec som neriešila už potom tie termíny a odporúčania, jednoducho som dávala všetko dovolené od 4.mesiacov a striedala som pekne a bolo to konečne normálne, že som vedela , že papká a aj pri vedomí 😊 nielen v spánku mlieko

zuzana_ilkova
26. máj 2020

@etela_1 dakujem 😉 zacnem s tym tiez nech mame uz obaja pohodu 😁

ivangeline
26. máj 2020

Myslím, že je to strajk. Prejde to. 🙃 Ja dojčím a to isté. XD Bude mať čoskoro 4m.

adika21693
autor
27. máj 2020

@ivangeline som nevedela ze moze strajkovat aj pri UM...dufam ze to prejde lebo ona malinko priberala a teraz ked konecne zacala a som sa tesila tak prislo toto.

adika21693
autor
27. máj 2020

@ivangeline som nevedela ze moze strajkovat aj pri UM...dufam ze to prejde lebo ona malinko priberala a teraz ked konecne zacala a som sa tesila tak prislo toto.

tulipanicek
27. máj 2020

@zuzana_ilkova Takto.. 5 mesačné bábo ešte nevie trucovat či štrajkovať. Prešla som si tým istým viac krát. Poznám to až príliš dobre. Tiež som sa nevedela dočkať 4. mesiaca