6 mesačná dcéra sa vyhádzala. Môže to byť z Nutrilonu?
Ahojte maminky...mám na Vás otázku 🙂 naša malá Hviezda sa vyhádzala, celý chrbátik a bruško, laktíky a nožiky... budeme mať 6m, ešte sa kojíme a sem tam dame UM, Nutrilon posledný týždeň dávam 2 x do dňa, môže to byť aj z UM?? Nemenila som nic, periem stále v tom istom prášku, malá len mlieko a ja no neviem o tom,že by som zjedla nieo netypické....tak skúmam z čoho to môže byť...☹ vyzerá to ako ekzém...ale doteraz sme mali pokožku úplne hladučkú....načo si mám dať pozor a ako to preliečiť??? mám od kožnej prípravok ale nejako nezaberá.... ☹
náš malý mal nedávno šiestu chorobu - začalo to teplotami, hnačkami, raz vrackal a potom, keď na 4tý deň prešli teploty, tak sa vyhádzal celý úplne - vyzeralo to ako exém, no a to bol priebeh choroby tie vyrážky nakoniec a o 2 dni už nemal nič.. čiže dokopy to trvalo týždeň 😒 ale to asi vy nemáte, len sa mi to tak pripomenulo s tými vyrážkami.. ale zrejme je to tak ako písala mircalla - nezjedla si niečo nové? čo si doteraz nejedla? prípadne nejaký liek? hmm skús zájsť k dr, ak to nezačne miznúť 😉
ahoj......no ja mam rovnaky problem.....akurat tu hladam kto by mi poradil mala ma 8 mesiacov doteraz sme mali pokozku uplne cistucku a zrazu sa jej vyhodilo nieco pod pazuskou a taha sa to az k brusku taky fliacik.vyzera to skor ako exzem.neboli sme este u lekarky, sledujem to ci sa to zhorsi ak ano hned pojdem.je este kojena a uz mame aj prikrm samozrejme 3x denne.uz som rozmyslala co sa tyka stravy ci som ja nieco nezjedla, ale naozaj nie. a ani mala nemala nic nove na papanie..Pred mesiacom jeje vysli prve dva zubky a teraz je znova nervozna a slini...mozno sa tlaci dalsi.netusim ci to moze mat nieco spolocne 😒 takze som velmi zvedava co ti mamicky poradia...... 🙂
kludne to moze byt exzem, ktory sa zacal prejavovat az teraz.....myslim, ze skor ako my, laici tu na konikovi, by ti poradil lekar, ktorz to uvidi🙂 tak zelam, nech sa to da co najskor do poriadku 🙂

Nemoze to byt z niecoho, co si zjedla ty? Na nieco ma zrejme alergiu. Skus pozozmyslat, co si jedla v poslednej dobe ine ci nove....co si predtym nemala....niektore potraviny su pre deticky alergeny, pre ine nie....Podla mna to bude asi nieco taketo...nejake citrusy, cokolada, hm? Skus si vygooglit, ktore potraviny mozu byt pocas kojenia potencionalne alergeny. Je toho dost, nechcem to cele vypisovat. Pisem potencionalne, pretoze kazde dieta je ine, my sme sa zatial nevyhadzali