Aké umelé mlieko mám kúpiť?

ni13
28. aug 2015

Ahojte ked mlieko nestaci pre babatko mam kupit umele mlieko alebo treba povedat pediatricke ze nestaci? Dakujem za odpoved aj vopred

lubi40
28. aug 2015

co znamena, ze nestaci a ake stare je dieta?

ivka5386
28. aug 2015

@ni13 mliecko stale staci. Len treba trpezlivost

dominika6
28. aug 2015

@ni13
ja som sa trápila ako som vedela a nestačilo vôbec..kupoval sme Nutrilon

maminka313
28. aug 2015

Nutrilon 🙂

lejlla
28. aug 2015

ja som davala do 10.mes. nutrilon,potom sme presli na Babylove...poradil mi lekar,lebo maly bol velky hlados 🙂

xarra246
28. aug 2015

Tiež dávame Nutrilon 🙂

bonaqa2013
28. aug 2015

ako vieš že nestačí. Chod s bábom k lekárovi, dieťa preváži a podľa toho koľko bábo pribralo za týždeň, alebo dané obdobie podľa toho lekár povie či stačí alebo nie. moje po ukončení kojeníia skončili všetky na sunare. Začali aj iné mlieka, ale naj bol sunár. U susedov zas iné mliečko .... čo dieťa to rozdiel. Niekedy treba skúšať.....

siska53
28. aug 2015

@ni13 preco si myslis,ze nestaci?

natalka767
29. aug 2015

Keď ti môžem odporučiť zavolaj si k sebe laktačnú poradkyňu, mne veľmi pomohla. Vie ti dobre poradiť a nakoniec zistíš že máš dosť materského mliečka. Určite to nevzdávaj! Nám naša detská lekárka odporučila sunar complex, že to je najbližšie k materskému mlieku a že je to vhodné pre detičky, ktoré boli pár mesiacov kojené. Ale určite UM ber ako najposlednejšiu možnosť. Alebo navštív lekárku nech ti prevaži dieťatko, ale ta poradkyňa by ti tiež mala pomôcť. Ako si na to prišla, že máš málo mliečka?

sardinka333
29. aug 2015

@ni13 pediatričke nemusíš hovoriť nič, je to tvoja vec. Ja som hned do prvej poradne prišla a medzi rečou som povedala že davam Nutrilon, vtedy som ešte prikrmovala Nutrilonom lebo mala z prsa vysosla 10ml po pol hodine ,,jedenia,, ...nič mi nepovedala, ani slovo, je to tvoja vec ako si dieťa krmiš čo je koho do toho?
Čo sa mliek týka ja mam dobru skusenost s Nutrilonom - teraz davame ten pro nutra, ma lahodnu smotanovu vonu a chuť - aspon pre mna 🙂 🙂 a malej vyhovuje. Ale každemu dieťatku može vyhovovať niečo ine...treba skusiť.
Samozrejme je aj možnosť zabojovať o kojenie, potrapiť sa, vydržať, zavolať laktačnu a tak. To je všetko na tebe, ako ty chceš.

bubatt
29. aug 2015

Ja som skusala laktacnu poradkynu, senovku grecku s benediktom lekarskym , rozne caje, upravenu stravu , neustale prikladanie , odsavanie ale jedine co mne ako tak zabralo bolo Costi. No aj napriek tomu sme museli dokrmovat. Najskor sme mali Bebu Ha potom Bebu Comford kvoli brusku, nskoniec bezlaktozovu lebo sme mali silne koliky ale co nam sadlo este lepsie je Humana a tu pijeme doteraz a kupujeme aj ich vodu. Ale skus najkor tie bylinky ak mliecko mas tebe by mohli pomoct skor.