icon

Ako dlho môže 7 týždňové bábo nekakať, keď pije umelé mlieko?

bambulka242
30. sep 2015

Ahojte baby, prosim Vas o radu kolko moze 7 tyzdnove babatko nekakat ak davame UM? Uz mame 4 den problem a som z toho na prasky... ☹ neviem uz ako pomoct, poradte

okataivana
30. sep 2015

@bambulka242 dobry den, no vo vseobecnosti umele mliecko zapeka.
skuste sa poradit s dr. ci netřeba zmenit znacku mlieka.moj syn bol tiez nastaveny v nemocnici na BEBU hypoalergennu, tiez nas zapekalo, no potom sa to upravilo.
ale kamarádka musela zmenit mliecko z Beby na iné mam pocit ze Nutrilon. u každého je to individualne.
skuste sa poradit s pediatrickou

mimina00
30. sep 2015

@bambulka242 hlavne necakajte a pomahajte mu.zdvihnite nozky hore tak mu bude najlepsie,jemne masirovat brusko pod pupkom,skuste mu dat vodu teplu,no letnu.ja som cakala aj polhodinu s nozkami hore ale tolko si vyckate,chudatko sa natrapi,prilozte ich az na brusko.

daniela1978
30. sep 2015

my sem mali ten istý problém, môj malý nekakal aj niekoľko dní, nepomáhali ani čaje, ani maste, ani masírovanie, museli sme to riešiť rektálnou rúrkou. tento problém sme mali dlho, asi tak do 3-4 rokov. neskôr sme našli jedne osvedčený spôsob a to bolo, že sme mu napustili vaňu a ja neviem, či sa mu to bruško uvoľnilo vo vode, alebo čo, ale zachvíľu tam bol už okrem neho v tej vode aj bobek 🙂

surriana
30. sep 2015

Môže nekakať a to dokonca extrém je 30 dní.Papá len mliečko a keď nekaká znamená to že všetko to mliečko dokázal stráviť bezozviškou...ale aj tak zavolaj pediatričke a spýtaj sa...pre istotu

evittam
30. sep 2015

@surriana Áno môže byť aj takýto extrém ale len pri plne dojčených deťoch.
@bambulka242 Určite aspoň zavolaj pediatričke. Ale pokiaľ ho nebolí bruško a neplače, tak 4 dni nie je až tak veľa. 😉

tjaden
30. sep 2015

ahoj, malú tak zapekalo z beby, extrém bol 4dni, cvičili sme s nožkami, nakoniec som raz mala pocit, že ma teplotu ako som do nej dala teplomer tak to vyšlo 😀 prešli sme na nutrilon, sem tam ju ešte zapieklo ale už nie na tak dlho ako z beby, od kedy sme začali s príkrmami bolo ok

kale13
30. sep 2015

moj ked bol len na UM (ale stiepena BKM a laktoza) tak stolica tak kazdych 5-7 dni, nezapekalo ho vobec ( to az neskorsie z mrkvy) ale akoby vsetko stravil.. vobec nemal ziadny problem, ani ho brucho nebolelo ani koliky, makka stolica..castejsie zacal az ked bol na prikrmoch.