Ako dlho môžem bezpečne nechať mlieko v ohrievači?
Ahojte, prosim ako dlho mozem mat mliecko v ohrievaci? Bezne mliecko zarobim dam ohriat a dam malemu. Ale minule som v noci zaspala a mliecko tam bolo dve hodky bala som sa mu to dat tak som to radsej vyliala. Je mozne mat mliecko takto nachystane aby som si napr v noci usetrila cas? Dakujem
Max 2 hodiny som nechavala a to tiez uz starsim babatkam. Vsak zasa to nie je taka robota, ked mas nachystanu vodu, tam prisypat mliecko🙂
@hederamonstera jasne problem to nie je len minule som zaspala a to mliecko radsej vyliala. Zatial mam bebu a ta je uz zarobena cize nezarabam ju ja, je to hotove mliecko a ohrievac mam neno. Ale vacsinou sa ho bojim nechat nastaveny cez noc tak ho este v noci aj zapinam a tym padom to dlhsie trva…
Aha, viem ktoru bebu myslis, asi mas teda novorodenca ze? Davaj mu cerstve len, myslim ze aj na obale tej beby je napisane dokedy sa to ma spotrebovat po otvoreni🙂

@ev1ta1989 aký máš ohrievač? Ja mám lovi... A ja tam mám len fľašku s vodou, ktorá je zohrievana a keď sa malá zobudí.. tak do tej vody len dosypem mlieko... Čiže je čerstvé... Zarobené mlieko nikdy takto nenechávam...