icon

Ako dlho trvá pokým zaberie nové umelé mlieko?

zuzana_s1977
4. nov 2013

Ahojte, isto sa tu najde niektora z Vas, ktora mate uz skusenosti s UM. My sme uz 3 mesiace na Nutrilone AR (GER). Malicku strasne zapeka uz 1 mesiacr! (a predtym sme mali hnacky ... ) Doktor nechcel zmenit mlieko, takze sme vytvrali. Ale vcera som to uz vzdala a presla som na Bebu AR. Viete mi niektora poradit, ako dlho to asi bude trvat, kym sa prejavi - velmi dufam zlepsenie? Papame probiotika denne.... velmi pekne Vam dakujem za odpovede

alexandra1104
5. nov 2013

Ahoj,,,,mi sme dali nutrilon ha uz ked sme mali 5dni a az do pol roka trvalo zapekanie a obcas aj hnacky aj bolesti bruska teraz nam ostalo vracanie uz mame nutrilon ha 2jku

sense
5. nov 2013

ahoj no moja po nutrilone AR strasna zapcha, v podstate aj po inych AR mliekach a grckanie sa az tak nezlepsilo, potom sme presli na klasicky hipp combiotik a bolo po problemoch. Mliecko treba aspon tyzden az 10dni nemenit aby si zistila ci je to lepsie a ci ho dieta znasa, moc casto by som ho nemenila predsa len je to male babatko...a ked prejdete na prikrmy tak to bude trosku lepsie lebo strava bude hustejsia....

zuzub
5. nov 2013

beba aj nutrilon nerobili dobre ani jednému môjmu dieťaťu- zápcha, hnačka, prešli sme na mliečko babylove z DM a to im obidvom maximálne vyhovovalo, dcérka ho pije dodnes 😉

24seli
6. nov 2013

u nás sa prejavila zmena hned na druhy den..

vrana80
6. júl 2017

Kamaratka zmenila Nutrilon na Amilk bifido a do tyzdna sa malemu upravilo kakanie a celkovo brusko.

gabona1
12. júl 2017

Ahoj, u nás sa zmena prejavila okamžite na druhý deň a to tým, že dieťa bolo spokojné, nevrtelo sa, spinkalo, napapalo sa pekne. My sme prešli tiež na amilk bifido a to preto, že obsahuje už aj probiotika.

miminkanase
12. júl 2017

Ahoj, aj moji chalani sa takto trapili, potom sme presli na nutrilon omneo comfort a po 3-4 dnoch uz bolo lepsie. Mame ho aj teraz, este sa sem tam objavi kolika, ale tu si treba uvedomit, ze mliecko treba rozrabat v teplejsej vode a nepodavat ho uz studensie. Vsimni si, ze vtedy je uz hustejsie a myslim, ze toto drobcom tiez nerobilo dobre. Skus este pridat espumisan L.
A este ja som mliecko robila z obycajnej prevarenej vody z vodovodu. Ta nasa je velmi tvrda. Zmenili sme ju za dojcensku, kupovanu a toto tiez velmi pomohlo.
Drzim palce aby sa to zlepsilo

veronka1234
12. júl 2017

Ajoj aj nas mal z nutrilonu zapchy, pomohlo, ked som mu ho robila redsi