Ako pomôcť 5-mesačnému dieťaťu odmietajúcemu mlieko?
Prosím vás čo už mám robiť na koho sa obrátiť. 5 mesačne dieťa ktoré odmieta UM. Prikrmy sú tiež totálna slabota takže ani tie dávky sa nedajú nahradiť keďže ani tu zeleninu mi nezje celú porciu. Mlieka mi vypije ledva 500-600ml bežné to bolo okolo 800ml. Zrazu išla zo 150-180ml na 50-100ml a o iných tekutinach ani nehovorím to vôbec nehrozí.. doktori na to povedali len že treba nechať vyhladovat dieťa a žiadna pomoc. Cuca si prsty alebo cumeľ tak akoby týždeň nejedla ale fľašu s mliekom do úst nedá..
A nejdu mu zuby? Vtedy je to s jedenim vselijake
@viestta možno áno. Ale odmieta 3 týždne vkuse?? To ako čo mi teraz aj 2 mesiace nebude jesť kým nevyjde zub?
Moze sa stat aj to.
Ani inym sposobom, nez z flase, nevypije? Je dieta nepokojne? Moze mat bolesti? Ak ano, skus natriet dasienka gelom alebo podat nieco od bolesti a potom vyskusaj dat mlieko. Zasa ked nieco vypije, hoc aj menej, bez doteraz, tak netreba zufat, ak je dieta v pohode, nie je dehydrovane, tak mu daj cas.
Pred spaním, upokojiť, ponosiť a pod a v polospanku dať mlieko. To iste hneď po prebudení, keď je ešte ospale a v pokoji.
Uplne normalne. Moja mala viac takych obdobi, kedy odmietala mlieko
@anonym_autor zdravim mam podobny problem ako ste to vyriesila ?

A nejdu mu zuby? Vtedy je to s jedenim vselijake