Ako riešiť riedku stolicu pri zmene umelého mlieka?
Ahojte maminky, idem sa svami poradiť ohľadom môjho 3 mesačného synčeka ktorému som doteraz dávala piť Nutrlion Comfort&Colics a zo začiatku mal ukážkovú stolicu ( žltú konzistencia praženice) takto to mal 2 mesiace no pred 3 týždňami sa mu stolica zmenila na tuhú a tmavo zelenú a neskutočne to začalo zapáchať, kakal 1x za deň niekedy každý druhý deň, bola som s ním u doktora ale ten povedal že je to normálne, dozrievajú mu črievka a v niektorých UM sa vraj nachádza viac železa čo spôsobuje zelenú stolicu. Od včera sme ale na obyčajnom Nutrilone Advanced 1 a opäť sa mu zmenila stolica na žltú nezapácha ale má ju riedku a kaká 3x za deň, pripomeniem že malý mi vysadil sab simplex kvapky a coliprev lebo mal koliky a teraz máme ešte papať 2 týždne bio gaju kvapky no neviem či je to teraz dobré že má takú stolicu alebo to znamená že mu mliečko nesadlo alebo si len proste potrebuje nejaký čas zvyknuť na nové mliečko a upraví sa to zase do inej stolice? Pripomeniem len že doktor nám doporučil ostať pri Nutrilone a nemeniť značku aby som mu nespôsobila zbytočné bolesti bruška, cez deň už nebýva plačlivý pekne prdí aj grgá takže mám asi len počkať kým si zvykne na nové mliečko? A ísť k doktorovi až bude mať nejakú vodnatú hnačku dlhšiu dobu? Ďakujem krásne za každú odpoveď

Biogaiu alebo este lepsie Probiofix uzivat dlhodobo, nie len dva tyzdne. A inak cakat, je to podla popisu v poriadku.