icon

Ako robíte mlieko bez hrudiek?

lucita1505
15. aug 2021

Ahojte, mame nove mlieko BEBA AR...kto ho používa, ako robíte to mlieko bez hrudiek???...mam skoro 5 mesačnú dcéru a zlosti sa chudák...ani sa nečudujem to mlieko je hnus na prípravu, plus aký cumel používate....my mame avent natural a z cumla č.2 jej to trvá večnosť a z 3 to nie je asi o nič lepšie...veľa skúšať nemôžem ona je nejedacka...papa vylucne v spánku...príčinu sa snažím zistiť s lekarmi...mlieko sme museli zmeniť keďže ma baktérie v zadocku a sunar tým ze je sladký tak jej množí...vopred ďakujem za rady

katulastraka
15. aug 2021

@lucita1505 beba ma taky divny postup napisany na obale. Ze najskor v troske vody to rozmiesas a potom doplnis zvysnu vodu. ARkovu sme ale nemali. Proti refluxu sme pouzivali Nutrilon ARkovy a ten je top. Cez dvojku natural avent siel v pohode.

lucita1505
autor
15. aug 2021

@katulastraka my musíme keďže obsahuje probiotika a naša ma v stolici baktérie klebsielu a niečo zo sunaru mala zelene hovienka tak skúšame tu bebu novú ale je to hnus na prípravu

lienka445
19. aug 2021

@lucita1505 maly pije bebu ar od 3 mesiacov do teraz, ma 15 mesiacov, ale teda my normalne zarobime mlieko a mame kúpené male sitko a normálne ho precedime a hrcky ostanú na sitku 🙂 niekedy niesu hrcky ale väčšinou ano a už sme takto naučený a pohode.. maly pije cez avent natural 4ku ...keď mal 5 mesiacov pil cez 3ku....a co sa týka papanie v spanku aj mne papal v spanku od 3 do asi 7-8 mesiacov...príčina neznama ale pravdepodobne sme ho možno trochu nútili ked nechcel papat a vymyslal a dostal averziu na flasku...postupne to prešlo 🙂

lucita1505
autor
20. aug 2021

@lienka445 ďakujem krasne za odpoveď...my sme zatiaľ na sunare...čakajú nás testy prečo nepapa normálne...snáď jej nezistia nejakú alergiu lebo naposledy jej to všetko vyšlo negatívne

lienka445
20. aug 2021

@lucita1505 ako dlho ste na sunare? Maly ho tiež pil chvilu ale bolo nanho ťažké, malo ho vypil a aj 4-5 hodin nechcel papat a zapeko ho....beba bola uňho lepšia ľahšie ju stravil a častejšie papal ...aj jemu robili vysetrenia na alregiu na kravské mlieko 2x a aj celiakiu a všetko negativne...sam sa potom rozpapal ale aj s prikrmami to dlho trvalo kým zacal normalne papat..asi v 10 mesiacoch zacal viac.. este moze mat malo železa ze jej nechuti... môj mal všetko ok a aj tak papal len v spánku dlho

lucita1505
autor
21. aug 2021

@lienka445 ju práveže nezápeka a stačí jej vypit 100ml alebo120ml každe 3 až 4 hod a pribera...ona ma ešte reflux...železa mame dosť...

lucita1505
autor
21. aug 2021

@lucita1505 a sme od 3 mes.

lucita1505
autor
21. aug 2021

@lienka445 ešte jej dávam coli prev do mlieka aby bolo odľahčené...plus berie aj probiotika...ona mi viac ako 120ml nedá ani z beby...a tým ze ostanú hrudky tak mlieko nie je plnohodnotné podľa mňa...a chladnejšie pod 37 mi ani nevypije... myslím ze inak je beba super aj podľa mňa jej na trávenie lepšie sadlo, no vypit ho jej trvá večnosť...aj to nepribrala z nej extra... s prikrmami tiež bojujeme...úf je to niekedy dosť ťažké

proximaa
10. sep 2021

@lucita1505 beba ar je hrozna na rozmiesanie. My sme to robili tak, ze na papier na pecenie som si nasypala mlieka kolko potrebujem a naraz som to dala do vody a hned zamiesat. Lebo ak som to davala postupne, tvorili sa prave tie hrudky. A dost aj penilo, takze som ho bud v predstihu zarobila, nech zmizne pena alebo miesala opatrne, aby sa jej vytvorilo co najmenej a pripadne aj lyzickou povyberala. A s tym cumlom, tym, ze je to zahustene, strasne tazko ide cez cumle. Horucou ihlou som na kazdom cumli zvacsila dierku, inak by sa maly ani nenajedol.