icon

Ako sa dávkuje Hipp Combiotic od 10. mesiacov?

zienkajaninka
5. nov 2013

Ahojte na mlieku Hipp combiotic je uvedene ze sa maju davat dve davky (150 ml vody+5lyzic mlieka) za den. No dve davky za den su pre mojho maleho malo. On pije dvakrat rano a vecer a este chce aj dvakrat v noci. Neviem ako mu to davkovat. Mlieko mu chuti velmi,problemy z neho nema len to davkovanie ma matie...teda ze dve davky za den. Mam ma este davat teda este ine mlieko, som z toho zmatena.

klincek
5. nov 2013

asi je to preto, ze 10 mesacne deti mavaju uz vacsinou mlieko len rano a vecer..v noci by uz pit nemali-ale nie kazdy ma take stastie, ze v noci nekrmi od pol roka 😉
nerob si starosti, kludne mu daj aj v noci-mozno mensiu davku, nech si od nocneho jedenia postupne odvykne..ale ak si pyta, daj mu rovnake mlieko ako cez den.

kika831
5. nov 2013

Ahoj, my sme na tom podobne s nasim malym, preto mu davam mensie davky napr.na 150 ml dam len 3 odmerky a tak ked to rozdelim, ze denne pije mliecko 2x a v noci raz, tak stale dodrzim tých 10 odmeriek denne. Maly je spokojny a ja tiez 🙂
Ale rozhodne, ked si tvoje babo pyta aj v noci, tak mu daj mliecko 🙂

lucia006
15. nov 2013

Podla ma nepozeraj co je napisane na plechovke moj ma 12 mes,tiez pije hiip nikdynsom nepozerala kolko za den ma vypit ,mne vypije 3krat denne 180ml+6odmerky a vnoci 2krat po 210ml+7odmerky,a to ,ze by dieta nemalo pit vnoci mlieko,tak to beriem tak,ze kazde dietatko je ine,moj bez toho jednoducho spat nebude ,dost sa mi budi a este ked by om mu nedalo mlieko len caj napriklad to by sme vobec nespali 😖