icon

Ako správne dokrmovať dieťa umelým mliekom?

naty_123
Dnes o 10:05

Dobrý deň, nás syn malo priberá a doktorka navrhla dokrmovat po dojčení dať 30ml umelého mliecka, ako postupovať ak to mliečko nebude chcieť? Existuje možnosť dať mu napríklad doobeda a poobede plnú dávku umelého mlieka a medzitým materské?🙂 ďakujem pekne

tinka3435
Dnes o 12:10

Ja by som prešla na umelé stoho deti pekne priberajú

tinka3435
Dnes o 12:10

Poprípade kombinovať raz kojit raz umelé

anonym_8cb1c2
Dnes o 12:12

@naty_123 To mas co za doktorku?
Pribral len 10 deka za mesiac dva? Vkuse place? Aj moja malo priberala aj vela plakla,.lebo koliky. Ja som sa moje dr.pytala, ci teda treba prikrmovat, ona, ze nie. Priberat pribera, to je hlavne, ona je dojcena, tabulky su pre "sunarove" deti.
Ked, tak ju radsej v noci budit, kedze sa mi takmer nebudila a dat jej papat dojcenim.
Moja dokonca jeden prsnik odmietala az do jje pol.roka, tak som si z neho odsavala ( hoc to odsavanie je take o nicom, ale nieco slo) a mlieko mrazila ( ona dk roka flasu odmietala) alebo vypil starsi 2 rocny syn.

domka222
Dnes o 12:42

Môj napríklad vždy vracal z um a vôbec ho nechcel. Zostala som len pri dojčení.

naty_123
autor
Dnes o 14:39
@anonym_8cb1c2

@naty_123 To mas co za doktorku?
Pribral len 10 deka za mesiac dva? Vkuse place? Aj moja malo priberala aj vela plakla,.lebo koliky. Ja som sa moje dr.pytala, ci teda treba prikrmovat, ona, ze nie. Priberat pribera, to je hlavne, ona je dojcena, tabulky su pre "sunarove" deti.
Ked, tak ju radsej v noci budit, kedze sa mi takmer nebudila a dat jej papat dojcenim.
Moja dokonca jeden prsnik odmietala az do jje pol.roka, tak som si z neho odsavala ( hoc to odsavanie je take o nicom, ale nieco slo) a mlieko mrazila ( ona dk roka flasu odmietala) alebo vypil starsi 2 rocny syn.

@anonym_8cb1c2 pribral 10g za týždeň