icon

Ako vybrať vhodné umelé mlieko pre bábätko?

b4rb0r4
7. feb 2025

Ahojte žienky, chcela by som vedieť vaše skúsenosti čo sa týka umelého mlieka. Mám doma mesačné bábätko, kojím ale aj dokrmujem. Najprv som dávala Nutrilon Advanced 1 pri ktorom normálne kakal ale mal aj koliky. Tak sme vyskúšali Nutrilon Comfort & Colics na predpis doktorky. Užíva ho 3. deň ale nevie sa sám vykakať. Pučí sa, plače, má kŕče, prdí ale nekaká. Dávala som mu už 2x rektálnu rúrku, stolica vyšla ale taká kašovitá. Zatiaľ teda nemám pocit že by toto mlieko pomáhalo. Čítala som aj o prechode na Bebu Comfort, niektorým to pomohlo. Moja otázka teda znie, počkať ešte pár dní či si bábätko na to mlieko zvykne alebo rovno prejsť a skúsiť tú Bebu Comfort? Alebo sa vrátiť ku klasickému Nutrilonu? Užíva aj probiotiká aj vitamín D a dávam mu aj kvapky so simetikonom pred kŕmením.

lucia13022023
7. feb 2025

Nemôže ho bolieť bruško z toho co zjes ty a vypije to v mm?

b4rb0r4
autor
7. feb 2025

@lucia13022023 snažím sa dávať si pozor na to čo jem, vyhýbam sa takým jedlám ktoré by mu mohlo uškodiť. Ale tie problémy s kakaním má po zmene na ten Nutrilon C&C 😒

b4rb0r4
autor
7. feb 2025

Ešte dodám že bábätku sa snažím pomôcť aj masírovanim bruška aj cvičením s nožičkami ale aj tak má ťažkosti..

heminepa
Autor odpoveď zmazal
b4rb0r4
autor
17. apr 2025

@heminepa Beba Sensitive 👌 kaká každý deň a všetko je suoer 😇

heminepa
Autor odpoveď zmazal