Ako zistím, či bábätku zapasovalo umelé mlieko?
Chcem sa opýtať hlavne mamičky ktoré majú bábätka na UM používate iba jednu značku alebo striedate? Ako ste prišli nato že nesedi bábätku?
Pretože my máme Kendamil nemá z neho koliky ale kaká raz do dňa je to v pohode? Kombinujete um s mm ?
Ďakujem za každu radu
@zuzinka888 blbosť. Môj kakal zeleno a bolo to ok
deti, ktorym nesadlo mlieko zvycajne prehana, maju zapchu, krce, boli ich brucho....nepises kolko ma mesiacov, kazdopadne ak ho nic neboli a je spokojne, tak by som to neriesila (aj zelena stolica je v poriadku, je to zo zeleza v UM, zelena stolica nie je v poriadku ak zapacha velmi a kaka 7-10x denne = hnacka)
No ze je babatko spokojne, nema tuhu stolicu, nenafukuje ho, nezvracia. Riedku kasovitu stolicu ma mat, kedze pije len mlieko. Frekvencia stolice je rozna (u dojciat nad 5 riedkych/ vodnatych stolic je hnacka, u starsich deti nad 6-8) farba stolice moze byt uplne akakolvek okrem cervenej a uplne ciernej. Vzdy sa riadime tym, ci je dieta spokojne, ci prospieva. Stolica raz denne je uplne postacujuca. Nemusi ani kakat denne, opat zalezi do toho ci je dieta spokojne. Miesat mlieko sa nie ze nemusi, ale doslova nesmie (ak to nenariadi lekar).

Neplace, neboli ho brucho, negrca a neprehana ho( na zeleno). Ak je spokojny mlieko je ok.