Ako znížiť nočné pitie umelého mlieka u dieťaťa?
Ahojte ma tu niekto podobnú skúsenosť? Môj syn bude mať 7 mesiacov a pije UM , no cez deň ho veľmi nepopije, papa už aj prikrmy no za deň vypije možno 120 ml mlieka za celý deň, a v noci sa bude každé 2-3 hodiny a vypije 120 naraz. Nie je lepšie ak vypije viac cez deň a v noci sa zobudí 1-2 max ? Mám taký pocit že už ma potom aj ten spánok dosť nekludny kvôli tomu,že sa tak budí. Prosím zdrzte sa zlých komentárov ja viem že sa môžu deti budiť ešte dlho dlho na mlieko, len on by možno už nemusel ale asi ma vybudovaný zvyk. Nejaké rady/typy ako možno znizit nočné pitie ?
Môj má osem mesiacov
Cez deň má 3x prikrm- desiata, obed, olovrant čiže UM pije len po zobudeni ráno 180 a večer keď ide spať 210. V noci pýta raz to vypije ako kedy -150-210
Skus zvysit porcie jedla cez den, nasim to vzdy pomohlo postupne prestat pit mlieko v noci.
@hederamonstera malý si spapa len toľko čo chce on, a ja nevážim koľko g prikrmu mu dávam
Chapem, a davas dost bielkovin?
Tak mozno len pockat, kym z toho co chvilu vyrastie, je este maly, je normalne, ze pije mlieko, mozno ma teraz rastovy boom, viac toho potrebuje prijat alebo mu rastu zuby a budi ho to a mlieko ho upokoji a uspi (to bolo u mojich)

Ahoj,môj malý dlho pil iba 120 ml na jedno kŕmenie a okolo toho 7 mesiaca nechcel mlieko cez deň skoro vôbec,tak som mu dala čo vypil a davala som už len prikrmy, v noci pil normálne ale tiež len po 120 a bol hore každé dve hodiny. Potom sa zase trochu rozpil ale tiež to nieje žiadna sláva cez deň. V noci alebo večer vypije 180 a budí sa tak každé dve hodiny,keď mu idú zuby tak pije aj každú hodinu