icon

Aký máte názor na mliečko Hami?

oktobermimi
15. nov 2013

Aký máte názor na mliečko Hami od narodenia citlivé bříško pri nafukovaní ? ...
A taktiež na Hipp Combiotic 1bio Počiatočná mliečna dojčenská výživa..
poprípade čím bi sa dali nahradiť aby to nebolo príliš finančne náročné a nezaťažovalo to malej žalúdoček, a zároveň aby pekne kakala po tom..
Ďakujem

stanislavao
15. nov 2013

pri vybere mlieka sa urcite netreba riadit peniazmy. moje obe deti boli nutrilonove a nerobil nam ziadne potiaze. a dobra je aj Beba. Sunar zapeka, z DM asi smrdi, lebo mne ho syn odmietol pit.

messi0309
15. nov 2013

Každé dieťa je iné.Sestra má dvojičky,nekojila a najskôr dávala Bebu,len sa jej zdalo,že moc grckajú tak vymenila za nutrilon.Kamarátka dávala malému nutrilon,len jej ho nechcel piť nepriberal vymenila za Sunár a super.Ja s tým nemám až takú skúsenosť lebo som kojila do 7mesiaca a na noc jednú fľašu nutrilonu,keď už nestačilo a od 8mesiaca sme na krabičkovom 1,5.....A nič sa mu nestalo!Každé dieťa je iné my nemali problémy s bruškom!

miskamaj
15. nov 2013

kazdemu dietatu sadne nieco ine, bohuzial budes musiet na to prist sama, ze ktore bude sediet Tvojmu babatku. Ja som bola proti Nutrilonu (kvoli masivnej reklame a odporucaniam (uplatenych) pediatrov). Z babylove mliecka total grcal, z beby tiez, hami zapekalo, a uplne super sadol prave zatracovany Nutrilon.

katy2
15. nov 2013

U nas dcera Beba AR (kvoli refluxu) - uplne v pohode, neskor Beba obycajna - neboli ziadne problemy
Syn pil Nutrilon HA a tiez bez problemov.....

lusip
15. nov 2013

My sme neskusali,..nam sadlo hned mliecko z DM. Vyskusaj, uvidis 🙂