icon

Aptamil verzus Nutrilon. Je to to isté?

emakiki
12. júl 2013

Ahojte, chcem sa spýtat...neviete niekto, ci nemecký aptamil, je to isté ako nas Nutrilon? Nasa malá papá Nutrilon comfort a manzel v nemecku objavil tento Aptamil comfort...vyjde lacnejšie, pre to by sa nam oplatilo ho kupovat tam... len nevieme ci je to to iste... na fotke to vyzera rovnako , teda okrem nazvu...prosim ak mi niekto viete poradit, budem vdacna...

Aptamil verzus Nutrilon. Je to to isté?
junovka
12. júl 2013

ano, je to to iste .Pokal viete po nemecky, tak si porovnajte zlozenie nasho Nutraku a nemeckeho.

cayar
12. júl 2013

Ahoj , ano je to to iste...aspin tak mi povedali v lekarni..ja zijem v Mnichove, ked bols prva dcera baby pili sme Aptamil a ked som bols dlhdie na Sk a dodli mi zasoby...tak mi poradili Aptamil..ze to je to iste.

luliu
12. júl 2013

@cayar je to to iste

emakiki
autor
12. júl 2013

jej super, dakujem...🙂 manzel zajtra odchadza z nemecka, tak to stihne este kupit ... on nevie moc dobre nemecky a ja som zase na anglictinu... moc vam dakujem...

liz_lemon
12. júl 2013

@emakiki nie je to uplne to iste, ja som kupovala Aptamil v Rakusku, a velmi zle sa rozpustal oproti Nutrilonu, dokonca upchaval cumel na flaske, a viem ze sa to stavalo viacerym babam tu na MK

emakiki
autor
12. júl 2013

@junovka
@cayar
@luliu baby a to nevadi, ze tam nie je cislo? lebo na nasom je jednotka a na tom druhom neni...mala ma 5 tyzdnov...

saska.t
12. júl 2013

@emakiki tento je od narodenia,je to tam po nemeck napisane "od 1 flasky" inak su vzdyy popisane od ktoreho je to messiaca a ano aptamil je to iste ako nutrilon rovnake zlozenie,rovnaky vyrobca 😉

luliu
12. júl 2013

@emakiki vek by mal byt napisany na krabici. Ak sa nemylim tak na krabici je napisane ab dem 1 flaschen - co by malo znamenat od prvej flase

emakiki
autor
12. júl 2013

@saska.t
@luliu dakujem, vyskusame jeden a potom popr. dame kupit... 🙂 pomohli ste mi

sense
12. júl 2013

aptamil a nutrilon nie je uplne to iste, porovnavala somzlozenie, aptamilu zo svajciarska a slovenskeho nutrilonu, dokonca aj vyrobca je iny....a zrovna pri comforte lebo sme ho pili a chystali sme na svk tak tom to nechcela trepat odtialto

chloe33
26. dec 2019

@emakiki ja som musela prejst teraz z aptamilu nemeckeho na svk nutrilon a mala ma bolesi bruska a stolicu ako pri materskom mlieku ( co by byt velmi nemalo nakolko umele mlieka niesu 100% stravitelne) takze sice maju rovnake zlozenie ale slovensky je redsi. Nenecky aptamkl vyrabaju v nemecku, rakusky v rakusku a slovensky v irsku... tiez sme hladali rozdiely a vobec nieje pravda ze ich robi jedna fabrika.

mama4444
15. okt 2021

@junovka praveze som pozerala co obsahuje Aptamil a co Nutrilon a uplne rozdielne dávky to ma. Aj vitaminy aj minerály