Beba Ha pre dvojmesačné dieťa
Prosím Vás aké máte skúsenosti s dávaním mliečka BEBA HA.Máme 2mesiace aj2 týždne,pili sme Nutrilon ale v poslednej dobe ho pil ako keby na silu a po každom odgrgnutí keď sme ho položili tak plakal.Vypil tak 80 a daľej nechcel,strašne zúril keď som mu núkala,inač bol kľudný a vydržal tri hodinky.Po telefonáte s dr.mi odporučila prejsť na NutriloHA alebo Beba ha.Rada by som chcela vedieť Váš názor.Vopred ďakujem.
Davali sme Bebu HA od narodenia do dvoch mesiacov. Malym vyhovovala, aj ked obcas ich potrapilo brusko. Kvoli refluxu sme presli na Bebu AR
u nas bola Beba HA najlepsia volba,prednou sme vyskusali este Bebu Sensitive a Nutrilon ProExpert ale cele zle, malej chutila hned od zaciatku,brusko sem tam bolelo ale nebolo to kazdy den,na to nam pomahali probiotika a Espumisan, stolicu mala vzdy ok,a manzel je astmatik ja som bola alergik v detstve tak je to aj prevencia.ma skoro 6 mesiacov a urcite prejdeme aj na Beba HA 2

Ja davam doteraz Bebu HA. Mala ma 17 mesiacov a znasa ho dobre. Je pravda, ze brusko si musi zvyknut na kazde mliecko. 4 dni na zaciatku mala velmi tvrdu stolicu; no po par dnoch su brusko zvyklo a uz kakala vez problemov. Aj chutovo je Beba HA chutne mliecko.