icon

Beba Supreme Pro verzus Kendamil

innaa
26. jan 2023

Ahojte.chcela by som sa spytat aky mate nazor na toto mliecko Beba supre pro?
Malej ho davam sem tam ako dokrmovanie. Inak je na materskom mlieku.citam vsade ze Kednamil je dobrý a ako len dokrmovanie ma napadlo ci by nebolo lepšie dat Kendamil.inak beba jej nic nerobi a je tam aj pisane ze je to aj HA.tak neviem ci mam skusit ten Kendamil ci nie.sa bojim aby som to nepokazila ze by mala bolesti bruška.Je vlastne Beba ako znacka dobra?nestle nemusim 🙄

anavixy
26. jan 2023

Beba je urcite dobra znacka, hoci nie kazdemu dietatu sedi. Mojej tiez nesedela, ale kvalitovo je dobra, takze mna to dost mrzelo… Kendamil mne pediatricka uplne odfukla, myslela som si ze prehana, a nedavno som to pisala tu mamine co riesila tiez nieco s dokrmovanim Kendamilom a dodatocne napisala, ze gastroenterolog jej Kendamil zakazal ze to nie je dobre mlieko v nicom🙈 ja som sa na Kendamil spoliehala skrz to, ze som vsade citala ako pri nom nemaju deti problem s bruskom stolicou atd, no mojej nepomohol ani ten.. urcite by som neprechadzáa na ine, ked dietatu Beba nerobi problem

innaa
autor
26. jan 2023

@anavixy dakujem.nie vôbec nema problem a to asi dostava dvakrat za tyzden ako dokrmovanie ale nema z neho problem.je to aj HA som citala v zlozeni.tak som kludnejsia.lebo uz od rana do vecera citam recencie skúsenosti no bojim sa menit aby som nepokazila nieco.