icon

Cestovanie s bábätkom, ktoré papá umelé mlieko

11. sep 2022

Prosím vás ako riešite umývanie a sterilizovanie fliaš ked cestujete niekde na viac dní s bábätkom, ktoré je na UM? Ideme na hotel kde nebude kuchynka, len kanvica. Neviem či brať aj sterilizátor a pod.
( Len na doplnenie ubytovanie je zaplatené už dávno, nedá sa zmeniť a kupovali sme ešte ked bolo bábo kojené takže sme nerátali že budeme musieť toto riešiť)

zojanka
11. sep 2022

Umývať fľaše v teplej vode a ak tak preliať vriacou vodou z kanvice.

gabika128
11. sep 2022

Preleješ vriacou vodou z kanvice

luckajozko21
11. sep 2022

Su aj sterilizacne tablety (napr. THERMOBABY, Milton,..)

petamich
11. sep 2022

maximalne som preliala horucou vodou z kanvice ale my celkovo sme nesterilizovali nijako extra a pod. presiel na UM ked mal 10M a uz sa mi to zdalo zbytocne vzhladom na piesok, kamene a travu co v priebehu dna stihol olizat alebo aj zjest a zatial zije 🙂

anile12
11. sep 2022

Nikdy som dieťaťu ne sterilizovala fľaše 🙊 par dni by to mozno prežilo aj vaše

paciko9
11. sep 2022

Ja som zaliala flase vriacou vodom, nechala 10min a hotovo😉 a ked sme prisli domovtak som riadne vysterilizovala.

mia_von_prag
11. sep 2022

Beriem sterilizátor alebo sterilizacne sacky do mikrovlnky alebo zalejem na 5 minut horucou vodou.

patriciaem
12. sep 2022

Z domu beriem hubku a utierku, umyjem v teplej vode a v pripade potreby cez vylet zlejem s vriacou vodou z kanvice a vysterilizujem az po prichode domov 🙂 par dni bez sterilizovania flasky babatku neublizi ;)

mareri
Odpoveď bola odstránená