icon

Dá sa Beba Pro 1 uskladňovať v chladničke?

erzu
27. jún 2014

Na krabičke je označené, že pripravenú zmes treba hneď skonzumovať. V nemocnici to už mali vopred pripravené...Aký dlhý čas sa dá takéto mlieko uskladňovať? Za odpovede vopred dakujem...

ushuaia
27. jún 2014

Pripravene UM sa odporuca skonzumovat do 2 hodin..., ked je babo starsie UM sa tiez pouziva na pripravu prikrmov...tiez treba skonzumovat do 2 hodin...

liz_lemon
27. jún 2014

v nemocniciach to nezarabaju z prasku, ale dostavaju uz zarobene, preto sa to tam moze skladovat
doma sa to nesmie robit

katulienkax
28. jún 2014

Priznám sa ze som vedu z toho nerobila a mala v chladničke aj pól dňa. Malej nikdy nic z toho nebolo. Um nie je najlacnejšie len tak vylievať ked si dieta zmyslí ze este nebude piť.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
dobromila1111
28. jún 2014

My sme boli tiež v nemocnici a tiež to mali pripravené v chladničke, len to ohrievali..neviem koľko sa to môže skladovať, no ani ja z toho vedu nerobím, zarábam si na celú noc..a keď bol malý menší, tak som na noc mala mlieko pripravené v chladničke a len som ohrievala..

uhnakova
28. jún 2014

Mne povedal pediater aj laktacna poradkyna, ze zarobene teple UM treba hned ochladit v studenej vode a dat do chladnicky. Takto vydrzi minimalne 12 hodin. Ja som teda viac neskusala, lebo sme ho predpripravovali len na noc 🙂