Dieťa často pýta umelé mlieko v noci
Mamičky, maly ma 6,5 mesiaca. Donedávna pil v noci 1x po 120ml UM a už pár noci pyta až 3x. Inak sa ukľudniť nedá. Cez den nevyzera,že by chcel viac papat. Ma zavedenú desiatu a obed z príkrmov a vtedy už Um nedostane. Môže sa to takto zmenit alebo je mozne,že je hladny?
120 ml mi píl syn ako mesačný. Je to málo. Nevypije naraz viac?
polročný mi vypil 240 na jeden raz.
Moze byt.120 mi pride strasne malicko. Myslim ze aj 180 by kludne mohol. Vsak skus
@really8 myslis cez den? Vypije podľa mna, len vtedy viac grcka
120 ml mi píl syn ako mesačný. Je to málo. Nevypije naraz viac?
@luliu vypije, ale viac grcka. To neznamená,že ma veľa?
polročný mi vypil 240 na jeden raz.
@ibrunova ako cez den každé 3 hodiny toľko pil?
Nie to nemusi znamenat ze ma vela. Grckanie ries s pediatrom a urcite mu davaj vacsie davky. To mnozstvo na krabicke co odporucaju sedi.
áno
No a mne syn dvojročný nevypil viac ako 120ml..
Vôbec nesúhlasím s tým, že dávaj podľa tabuľky. Ak ti vracia, nedávaj viac mlieka. Možno skus zradiť večeru - kašu?
Ja mam necelých 5 mesiacov a pije mi 210 (180mlvoda a 6 odmeriek). Mlieko davaj podľa tabuľky na krabici.
No a mne syn dvojročný nevypil viac ako 120ml..
Vôbec nesúhlasím s tým, že dávaj podľa tabuľky. Ak ti vracia, nedávaj viac mlieka. Možno skus zradiť večeru - kašu?
@lucia13022023 Môže mať reflux, zle odgrgnúť, kaša to môže ešte zhoršiť.Bavíme sa o polročnom bábätku.Grckanie riešiť s pediatrom, ale rozhodne mu neodopierať mlieko, keď má hlad.
Ja mam necelých 5 mesiacov a pije mi 210 (180mlvoda a 6 odmeriek). Mlieko davaj podľa tabuľky na krabici.
@michaela329 len keď teraz ma už 9,5kg😀
Nie to nemusi znamenat ze ma vela. Grckanie ries s pediatrom a urcite mu davaj vacsie davky. To mnozstvo na krabicke co odporucaju sedi.
@really8 dobre, skusim. Hádam nebude z neho tucko, ale však vybeha. Už teraz ma 9,5kg
@lucia13022023 Môže mať reflux, zle odgrgnúť, kaša to môže ešte zhoršiť.Bavíme sa o polročnom bábätku.Grckanie riešiť s pediatrom, ale rozhodne mu neodopierať mlieko, keď má hlad.
@mamamasama samozrejme, treba to riešiť s pediatriom, len hovorím, že mne dieťa nikdy nepilo tabulkovo (priberal, prospieval). Mlieko mu samozrejme treba, ale nemyslím si, že do neho treba liať 220ml len kvoli tomu, že je to napísané na krabici.
A môj ma 7.5 a je dlhý ako týždeň pred výplatou - no a? Tie odporúčania tam nie sú pre srandu, davaj mu cez toľko, koľko mu treba a prestane Ti v noci pýtať. Môj sa napapa o siedmej večer, o pol ôsmej spí a budí sa o pol siedmej na raňajky.
@mamamasama samozrejme, treba to riešiť s pediatriom, len hovorím, že mne dieťa nikdy nepilo tabulkovo (priberal, prospieval). Mlieko mu samozrejme treba, ale nemyslím si, že do neho treba liať 220ml len kvoli tomu, že je to napísané na krabici.
@lucia13022023 nie liať, ale ponúknuť treba. 120ml je málo, keby mal dosť, v noci nepýta.
No tak ale to snad nemyslis vazne ze ides riesit ci babatko nebude tucko. Samozrejme ze ho nemusis nacpavat do prasknutia alebo mu roztiahnut zaludok ze nebude mat dno ale tak evidentne mas hladne dieta. A mozno aj smadne
No tak ale to snad nemyslis vazne ze ides riesit ci babatko nebude tucko. Samozrejme ze ho nemusis nacpavat do prasknutia alebo mu roztiahnut zaludok ze nebude mat dno ale tak evidentne mas hladne dieta. A mozno aj smadne
@really8 dakujem
@lucia13022023 nie liať, ale ponúknuť treba. 120ml je málo, keby mal dosť, v noci nepýta.
@michaela329 dakujem

Moze byt.120 mi pride strasne malicko. Myslim ze aj 180 by kludne mohol. Vsak skus