icon

Dvojtýždňové bábätko plače a prdí: Môže za to mlieko?

2. feb 2025

Ahojte. Ja viem, asi je tu uz podobna tema… ale chcem sa spytat. Mam 2tyzdnove babatko ktore je na umelom mliecku. Poslednych par dni si vsimam najma na vecer (ale aj pocas dna) ze sa kruti, placka a strasne smrarlave prdka. Moze to byt z umeleho mlieka? Davam jej milumil (z madarska - u nas nutrilon). Papala ho dcera a nemala problem. Sice tomu je uz 10 rokov. Odporucali mi vyskusat kendamil. Neviem sama ci mam menit mlieko alebo pockat… ved ma len 2 tyzdne…. Viem ze nie je dobre ani menit stale mliecka…. Alebo sa poradit s doktorkou? Co myslite? Mala ste niektora podobne? Kakat kaka kazdy druhy den ale tiez mi pride ze sa pri tom dos “napracuje”.

nicolett_
2. feb 2025

Možno by si naozaj mala skúsiť iné mliečko. Nám odporúčali Hipp, bohužiaľ ten malemu nesadol, tak sme prešli na Nutrilon a nemal s ním problém 🙂 poprípade sa opýtaj doktorky, môže mať aj koliky, tým sme si tiež prešli. Dávali sme mu BioGaiu, Espumisan alebo Coliprev, na odporúčanie lekárky.

nika11103
2. feb 2025

Ja by som tiež tipovala koliky …. Mojej dcére začali keď mala asi cca mesiac plus mínus . A my sme jej dávali nutrilon comfort colics , nehovorím že úplná vyhrá , ale teda aspoň trošku zlepšenie bolo